giulia

ALFA ROMEO GIULIA PRIVATLEASING – BEKYMRINGSFRI KØREGLÆDE

Giulia er rendyrket køreglæde og stilmæssigt en fuldblods Alfa Romeo med dens sportslige sjæl. Forrest ses det tredelte kølergitter, som måske er den mest berømte og genkendelige front i bilhistorien. Fra siden markerer en skarp linje dørene og Giulias muskuløse bagende. Det ikoniske italienske design med dets sans for proportioner, enkelthed og eksklusivitet.

 

Alfa Romeo Privatleasing er en god løsning for dig, som værdsætter avanceret italiensk design og ægte køreglæde og som vil kende dine fremtidige udgifter. Med fuldt overblik over dine månedlige biludgifter får du aldrig ubehagelige overraskelser.

 

Vi tilbyder selvfølgelig flere forskellige Giulia versioner på privatleasing, men netop nu har vi ekstra skarp privatleasing på et begrænset antal Giulia på lager:

Privatleasing eksempel: Giulia 2.2 150 hk Diesel. Gælder udvalgte lagerbiler, ydelsen er afhængig af udstyr og inkl. bilens fabriksmonterede udstyr.

 

 

Hør mere hos din forhandler om udstyret på den enkelte bil.

 

Privatleasing via FCA Capital Danmark. Priserne er inkl. finansierings- og lev. omk., moms, serviceaftale og vejhjælp, afleveringsgebyr, men ekskl. ejerafgift, forsikring, forbrugsvæsker, dæk og ekstraudstyr. Krav om kaskoforsikring og betinget af endelig kreditgodkendelse. Begrænset antal. Den viste bil er med ekstraudstyr.
Brændstofforbrug v. blandet kørsel: 16,7 km/l. CO2 138 g/km.

 

Med privatleasing fra Alfa Romeo er du godt kørende, uanset hvilken model du foretrækker. Vi tilbyder et bredt program af leasingmuligheder.

 TILBAGE TIL AKTUELT