Giulietta

ALFA ROMEO GIULIETTA PRIVATLEASING – BEKYMRINGSFRI KØREGLÆDE

Giulietta er designet omkring føreren, for at gøre køreoplevelsen mere intens og underholdende. Den fører sig stolt frem og har virkelig noget at have det i. Det markante v-formede ”Scudetto” kølegitter forstærker det visuelle indtryk, der med mørk baggrund i forlygterne giver den klassiske Alfa Romeo front et om muligt endnu mere intenst udtryk.

 

Alfa Romeo Privatleasing er en god løsning for dig, som værdsætter avanceret italiensk design og ægte køreglæde og som vil kende dine fremtidige udgifter. Med fuldt overblik over dine månedlige biludgifter får du aldrig ubehagelige overraskelser.

 

Privatleasing eksempel: Giulietta Super 1.4 150 hk benzin inkl. metallak.

 

 

Privatleasing via FCA Capital Danmark. Priserne er inkl. finansierings- og lev. omk., moms, serviceaftale og vejhjælp, afleveringsgebyr, men ekskl. ejerafgift, forsikring, forbrugsvæsker, dæk og ekstraudstyr. Krav om kaskoforsikring og betinget af endelig kreditgodkendelse. Den viste bil er med ekstraudstyr.
Brændstofforbrug v. blandet kørsel: 150 hk 18,2 km/l. CO2 127 g/km.

 

Med privatleasing fra Alfa Romeo er du godt kørende, uanset hvilken model du foretrækker. Vi tilbyder et bredt program af leasingmuligheder.

 TILBAGE TIL AKTUELT