Stelvio

ALFA ROMEO STELVIO PRIVATLEASING –BEKYMRINGSFRI KØREGLÆDE

Stelvio er en ægte Alfa Romeo fra alle vinkler og i hver enkelt detalje. Ikonisk italiensk design har formgivet en uovertruffen SUV. Med den første SUV i Alfa Romeos lange historie imødekommer Stelvio selv den mest entusiastiske bilejers og førers forventninger til eminent køreglæde. Den kombinerer den rummelige komfort og alsidighed, som normalt kendetegner en SUV, med en sportslighed som kun en Alfa Romeo kan tilbyde.

 

Alfa Romeo Privatleasing er en god løsning for dig, som værdsætter avanceret italiensk design og ægte køreglæde og som vil kende dine fremtidige udgifter. Med fuldt overblik over dine månedlige biludgifter får du aldrig ubehagelige overraskelser.

 

Privatleasing eksempel: Stelvio Super 2.2 210 hk aut. Q4 diesel inkl. metallak

 

 

Privatleasing via FCA Capital Danmark. Priserne er inkl. finansierings- og lev. omk., moms, serviceaftale og vejhjælp, afleveringsgebyr, men ekskl. ejerafgift, forsikring, forbrugsvæsker, dæk og ekstraudstyr. Krav om kaskoforsikring og betinget af endelig kreditgodkendelse. Den viste bil er med ekstraudstyr.
Brændstofforbrug v. blandet kørsel: 20,8 km/l. CO2 127 g/km.

 

Med privatleasing fra Alfa Romeo er du godt kørende, uanset hvilken model du foretrækker. Vi tilbyder et bredt program af leasingmuligheder.

 TILBAGE TIL AKTUELT