Stil

EKSTERIØR


Giulia Super er stilmæssigt en fuldblods Alfa Romeo med dens sporty charme. Forrest ses det tredelte kølergitter, som måske er den mest berømte og genkendelige front i bilhistorien. Fra siden markerer en skarp linje dørene og Giulias muskuløse bagende. Det ikoniske italienske design med dets sans for proportioner, enkelthed og eksklusivitet er endnu mere udbygget med unikke detaljer som det dobbelte afgangsrør i krom (på dieselversionen med 180 hk) og 17" alufælge (benzin 200 hk).

Giulia Super kommer med eksklusive 17" alufælge (ej på 2.2 Diesel 180 hk).

16” alufælge i specifikt eco design på 2.2 diesel 180 hk. Hør din forhandler for alternativer.

Baglygter med LED-teknologi forhøjer sikkerheden og synligheden i alle vejrforhold.

INTERIØR

Velkommen til en køreoplevelse ud over det sædvanlige. Med Giulia Super er føreren altid centrum med ergonomien i fokus. Alt er brugervenligt og intuitivt: Nyd turen. Alle detaljer er førerorienterede og teknologien udtænkt til at levere en gennemtænkt præstation bag rattet. Eksklusive detaljer som trinlister med aluminiumsindsats, mulighed for tofarvet instrumentbræt og dørpaneler forstærker kvalitetsfølelsen, som passagererne sidder midt i. Sæderne leveres i tre farvekombinationer og er i dellæder.

Teknologi

INFOTAINMENT


Giulia Super har et innovativt system af infotainment af den nyeste generation, som betjenes via et intuitiv Rotary Pad i midterkonsollen. Det nye infotainment-system kan også betjenes via ratbetjening, og takket være Bluetooth-teknologien, afspiller det lydindhold fra smartphones og muliggør håndfri telefonopkald.

Nyt Connect 6,5” infotainment-system.

2-zone klimaanlæg forøger komforten for alle passagerer.

3,5" TFT-kombiinstrument i farver giver føreren vigtige oplysninger.

Sikkerhed


Giulia er udstyret med de mest avancerede aktive sikkerhedssystemer. Det integrerede bremsesystem (IBS) er en unik elektromekanisk innovativ løsning, der leverer øjeblikkelig bremserespons, der sikrer Giulia en placering blandt de allerbedste på bremseafstand: Fra 100 til 0 km/t på 38,5m. Kollisionsadvarsel og akustisk vognbaneassistent er også standard for at hjælpe med at forebygge potentielle kollisioner ved hjælp af innovative sensorer. Giulia kan som ekstraudstyr leveres med yderligere sikkerhedssystemer såsom blindvinkelalarm med Rear Cross-Path Detection og bakkamera med dynamiske gitterlinjer. Alt dette har medvirket til at testorganisationen, Euro NCAP, har tildelt Giulia 5 ud af 5 prestigefyldte stjerner med en på testtidspunktet uovertruffen score på hele 98% i kategorien voksensikkerhed.

Vognbaneassistent (LDW) advarer føreren akustisk, hvis bilen bevæger sig ud af sin vejbane.

Kollisionsadvarsel advarer føreren om potentielle kollisioner og aktiverer bremsesystemet i nødstilfælde.

Blindvinkelalarm advarer føreren om tilstedeværelsen af et køretøj/objekt i de blinde vinkler; systemet bruger to radarer, som er placeret i forbindelse med den bagerste kofanger (Ekstraudstyr)

Dynamik

ALFA™ DNA

Alfa™ DNA agerer ud fra motorparametre og andre kommandoer, såsom rat og gearkasse for at afstemme bilens balance. Alle bilister og alle veje kræver en forskellig kørestil, og i en Giulia vil enhver tur blive en optimal oplevelse med denne teknologi.

DYNAMIC

Dynamic giver skarpere respons fra bremser, speeder og styretøj til sportslig kørsel. 

NATURAL

Natural er en komfortindstilling for optimal brændstoføkonomi ved hverdagskørsel. 

ADVANCED EFFICIENCY

Natural er en komfortindstilling for optimal brændstoføkonomi ved hverdagskørsel. 

Affjedring


Takket være anvendelsen af den fineste teknologi og materialer af høj kvalitet, som altsammen er med til at give Giulia optimal og direkte styring, samtidig med at det giver komfort af allerhøjeste kvalitet. Affjedringen er bygget op omkring Alfa Romeos AlfaLink™. Den udbredte brug af aluminium i affjedringen både for og bag hjælper med at reducere bilens totale vægt. Ny Giulia er let, sikker og giver højeste køreglæde.

AlfaLink™ double wishbone affjedring med semivirtuel styringsaksel giver præcist styretøj, mere greb og mindre under- og overstyring.

AlfaLink™ bag giver de allerbedste køreegenskaber og god plads til både passagerer og bagage.

Motorer

Motorer

Nye hjerter til nye følelser

Alfa Romeo Giulia Super leveres med to stærke aluminiumsmotorer, som alle er udviklet til at levere enestående præstationer og høj effektivitet. 2.2 Diesel med 180 hk som leveres med 8 trins automatgearkasse, og dertil en 2.0 benzin 200 hk som ligeledes leveres med en 8-trins automatgearkasse. Alle motorer er turboladede og levere en progressiv respons uden forsinkelse. Turboladeren virker også ved lav hastighed og forøger drejningsmomentet.

Pakker

Pakker

Fås til giulia super