Stil

Eksteriør


Veloce navnet – der i øvrigt betyder hurtig - optrådte for første gang på Giulia Spider i 1962, i en sporty men alligevel elegant version af den smukke bil. I dag vender legenden tilbage, igen med en udpræget sportslig stil, der afspejler dens enestående ydeevne. Giulia Veloce har specielle designdetaljer, som gør at den kan genkendes øjeblikkeligt: forkofangeren med 3 store luftindtag som bevarer det umiskendelige Alfa Romeo udtryk, tilført et moderne strejf understreget af 25W Bi-Xenon lygter med LED kørelys. Bagerst med en specifik kofanger med en markant og rå diffusor, der er med til at opnå en høj aerodynamisk effektivitet

Giulia Veloce kan, som ekstraudstyr, udstyres med ekslusive 19" alufælge og gule eller røde bremsekalibre.

Dobbelt afgangsrør i krom i samspil med difussor fremhæver den sportslige linie.

Veloce er den første Giulia med det avancerede Q4 AWD system.

INTERIØR

Giulia Veloce repræsenterer en sublim køreoplevelse. Interiøret er skabt til bekvemt at omgive føreren og fylde denne med en følelse af sportslighed og rendyket Alfa Romeo. Valget af eksklusive materialer, sammen med de el-justerbare sportsforsæder i perforeret læder med 3-trins varme, læderrat med varme, sportspedaler i aluminium og aluminiumsindsatser på instrumentbord og midterkonsol markerer fornemmelsen af høj kvalitet.

Q4 AWD


Giulia Veloce er udstyret med et helt nyt Q4 firehjulstræk, et innovativt All-Wheel-Drive system som fordeler trækkraften mellm for- og bagaksel efter behov. Q4 systemet er patenteret af Alfa Romeo og det er udviklet til at give de bedst mulige køreegenskaber og maksimal køreglæde med høj ydelse, effektivitet og sikkerhed. Takket være et aktivt differentiale mellem akslerne og et differentiale på forakslen, overvåger Q4 systemet kontinuerligt vejforholdene så det på ekstrem kort tid kan levere en ideel fordeling af trækkraften mellem hjulene i tilfælde af nedsat vejgreb. Giulia Veloce kan yderligere, som ekstraudstyr, også udstyres med et Q2-system, som er et mekanisk spær på bagakslen der yderligere optimerer vejgrebet mellem baghjulene.

Teknologi

INFOTAINMENT


Giulia Veloce er udstyret med en ny generation infotainment-system med en 6,5 "widescreen farveskærm, diskret integreret i instrumentbordet og kontrolleret af en intuitiv Rotary Pad. Systemet omfatter radio, MP3, aux-in, Bluetooth®, og rat-betjening. Desuden giver et stort 7" TFT farvedisplay løbende føreren nyttige oplysninger om kørslen og bilen.

Sikkerhed

SIKKERHED


Giulia er tildelt 5 stjerner efter Euro NCAPs 2016 normer og er udstyret med avancerede aktive sikkerhedssystemer. Det integrerede bremsesystem (IBS) er en elektromekanisk innovativ løsning med øjeblikkelig bremserespons, som sikrer Giulia en placering blandt de allerbedste på bremseafstand: Fra 100 til 0 km/t på 38,5m. Kollisionsadvarsel og akustisk vognbaneassistent er også standard for at hjælpe med at forebygge potentielle kollisioner ved hjælp sensorer. Giulia kan som ekstraudstyr leveres med ekstra sikkerhed i form af blindvinkelalarm med Rear Cross-Path Detection og bakkamera.

Testorganisationen, Euro NCAP, har tildelt Giulia 5 ud af 5 stjerner med en på testtidspunktet uovertruffen score på 98% i kategorien voksensikkerhed.

Kollisionsadvarsel advarer føreren om potentielle kollisioner og aktiverer bremsesystemet i nødstilfælde.

Blindvinkelalarm advarer føreren om tilstedeværelsen af et køretøj/objekt i de blinde vinkler; systemet bruger to radarer, som er placeret i forbindelse med den bagerste kofanger (Ekstraudstyr)

Dynamik

ALFA ™ DNA

Alfa DNA-vælgeren kan bruges til at vælge bilens køreprogrammer, som blandt andet indvirker på respons fra bremser, speeder og rat. Føreren kan aktivere tre køreprogrammer alt efter vejforhold og kørestil.

DYNAMIC

Dynamic giver skarpere respons fra bremser, speeder og styretøj til sportslig kørsel.

NATURAL

Natural er en komfortindstilling for optimal brændstoføkonomi ved hverdagskørsel.

ADVANCED EFFICIENCY

Advanced Efficiency maksimerer energibesparelse og dynamisk effektivitet.

INNOVATIVT AUTOMATGEAR

Giulia Veloce er udstyret med en ny generation 8-trins automatgearkasse fra ZF, der er designet til at levere et ultrahurtigt gearskifte. Denne enestående gearkasse vejer meget lidt og sikrer lynhurtige gearskift under alle forhold. 

MOTORER TIL GIULIA VELOCE

Giulia Veloce fås med to stærke motorer i aluminium, som begge ligger forrest i feltet på effekt og moment. Den 2.2 liters  dieselmotor yder 210 hk og leverer et ekstraordinært højt drejningsmoment på 470 Nm ved bare 1750 omdr./min., på fremragende vis kombinerer den høj ydeevne med lavt forbrug.

Den 2.0 liters benzinmotor yder i Giulia Veloce 280 hk og den er den mest kraftfulde motor som er til rådighed for Giulia (undtaget den ekstreme Giulia Q): Giulia Veloce 2.0 benzin accelerer fra 0 til 100 km / t på blot 5,2 sekunder.

Begge motorer er turboladede og skabt til at levere en progressiv respons uden turbotøven, og begge motorer er altid kombineret med en avanceret 8-trins automatgearkasse med lynhurtige gearskift.

Pakker

Pakker