Stil

EKSTERIØR


Dedikeret til dem, som sætter den sportslighed og køreglæde over alt andet. Giulietta: Et ikon af det nye Alfa Romeo. Uforlignelig med mange stilelementer, som det enestående tredelte kølergitter og den markante kofanger, som genkalder mærkets legendariske udseende. LED lys i forlygter, hækspoiler, og specifikke rørhale gør den endnu mere sportslig.

Alfa Romeos ikoniske design er et af de mest genkendelige i bilverdenen.

Specifik rørhale forøger Giuliettas sportslige udssende.

Den bagerste spoiler bidrager til et sportsligt look.

INTERIØR

Et indbydende interiør der omgiver føreren. De grå og sorte stofsæder, det matte, sorte instrumentbræt, læderrattet og de sorte indsatser på midterkonsol og dørpaneler fuldender den autentiske italienske stil.

Teknologi

INFOTAINMENT


Den nye Alfa Romeo Giulietta leveres som standard med det nye multimediesystem Uconnect™ med touchskærm og Bluetooth® forbindelse, Aux-in, USB-tilslutning, og mediaplayer. Den seneste innovation er Uconnect™ Live-tjenesten,der giver en mere interaktiv køreoplevelse. Uconnect™ Live gør det muligt at hente apps direkte via en smarttelefon(koster datatrafik på telefonen). Her kan man så f.eks. få råd til økonomisk kørsel med programmerne Eco:Drive og My:Car, man kan streame musik via Deezer og Tunin og dele ruter med vennerne på Facebook eller Twitter (visse funktioner er kun aktive når bilen holder stille).

Uconnect™ Live services.

Betjeningselementer på rattet hjælper føreren med sikkert at kontrollere infotainment-systemet.

Dynamik

ALFA™ DNA

Alfa D.N.A. er den eksklusive Alfa Romeo køretilstandsvælger, som kan afstemme køretøjets præstation til at matche bilistens stil og vejforhold.

DYNAMIC

Dynamic giver skarpere respons fra bremse og rat for mere dynamisk kørestil.

NATURAL

Natural er en komfort-indstilling for optimal brændstoføkonomi ved hverdagskørsel.

ALL WEATHER

All Weather er til at tackle vejrforhold med lavt vejgreb.

Affjedring


Standard udstyret til Giulietta inkluderer avancerede elektroniske systemer til dynamisk kontrol og sikkerhed. Dens arkitektur er designet til at tilfredsstille selv den mest forventningsfulde bilist, når det drejer sig om vejgreb, køreegenskaber og sikkerhed: En let og stiv struktur skabt af materialer som aluminium og højstyrke stål. Et unikt affjedringssystem er blevet designet til at yde perfekt balance, selv ved høje hastigheder.

McPherson forhjulsophæng og multilink-baghjulsophæng, designet til de skarpeste køreegenskaber, uden at gå på kompromis med komforten.

Ekstra direkte styretøj som giver præcis følelse af vejen, direkte og ufiltreret.

Motorer

Motorer

Giulietta byder på 2 stærke motorer: 1.4 Turbo benzin 120 HK, 1.6 JTDm 120 HK.