Stil

EKSTERIØR


Giulietta Veloce er det højeste udtryk for Giuliettas sportslige karakter. Den er spækket med udstyr og specifikke elementer for et endnu mere råt udseende, og leverer kompromisløse præstationer på vejen. Veloce byder blandt andet på sportskofangere med eksklusiv Alfa-rød liste og diffusor i bag, sideskørter, sorte 17'’ alufælge, tågeforlygter, ekstra tonede ruder i bag, et Brembo-bremsesystem i overstørrelse med røde bremsekalibre og dobbelt afgangsrør. Yderligere unikke detaljer er det eksklusive ”Veloce”-badge, forlygter med kulfiber-look og mørkegråt antracit-finish på sidespejle og dørgreb.

Giulietta Veloce er udstyret med sorte 17" alufælge – her ses 18” der fås som ekstraudstyr.

Dobbelte afgangsrør i krom er specifikke for Veloce.

Veloce er det italienske ord for ”hurtig”.

INTERIØR

Den nye Giulietta Veloce er som skabt til race og akkompagneres af sportsæder i læder og Alcantara med integrerede nakkestøtter og rød syning, aluminiumspedaler, sportsrat med røde syninger, instrumentbræt i mørk finish samt kulfiber-look på instrumentbord og dørpaneler.

Teknologi

INFOTAINMENT


Den nye Alfa Romeo Giulietta leveres som standard med det nye multimediesystem Uconnect™ med touchskærm og Bluetooth® forbindelse, Aux-in, USB-tilslutning, og mediaplayer. Den seneste innovation er Uconnect™ Live-tjenesten, der giver en mere interaktiv køreoplevelse. Uconnect™ Live gør det muligt at hente apps direkte via en smarttelefon (koster datatrafik på telefonen). Her kan man så f.eks. få råd til økonomisk kørsel med programmerne Eco:Drive og My:Car, man kan streame musik via Deezer og Tunin og dele ruter med vennerne på Facebook eller Twitter (visse funktioner er kun aktive når bilen holder stille).

Den eksklusive 6,5" Radio Nav fås som ekstraudstyr.

Fartpiloten forbedrer køreoplevelsen på lange ture.

Dynamik

ALFA™ DNA

Alfa DNA-vælgeren kan bruges til at vælge bilens køreprogrammer, som blandt andet indvirker på respons fra bremser, speeder og rat. Føreren kan aktivere tre køreprogrammer alt efter vejforhold og kørestil.

DYNAMIC

Dynamic giver blandt andet skarpere respons fra bremse og rat for mere dynamisk kørestil.

NATURAL

Natural er en komfort-indstilling for optimal brændstoføkonomi ved hverdagskørsel.

ALL WEATHER

All Weather er til at tackle vejrforhold med lavt vejgreb.

Affjedringer og bremsesystem


Den nye Giulietta Veloce inkluderer avancerede elektroniske systemer til dynamisk kontrol og sikkerhed. Dens arkitektur er designet til at tilfredsstille selv den mest krævende fører, når det drejer sig om vejgreb, håndtering og sikkerhed: En let og stiv struktur skabt af materialer som aluminium og højstyrke stål. Desuden indeholder Giulietta Veloce, også Brembo-bremsesystemet i overstørrelse med Alfa Romeo-røde bremsekalibre.

McPherson-affjedring foran og Multilink-affjedring bagpå forøger kontrol, komfort og sikkerhed under alle forhold.

Ekstra direkte styretøj som giver præcis følelse af vejen, direkte og ufiltreret.

Motorer

Motorer

Giulietta Veloce indeholder den mest kraftfulde motor i Giulietta-udvalget: 1750 Turbo Benzin 240 HK. En turboladet motor, bygget til enestående præstationer. Transmissionssystemet inkluderer det avancerede TCT, den innovative dobbelt-kobling gearkasse fra Alfa Romeo med semiautomatisk transmission, der sikrer kontinuerligt drejningsmoment uden tab af trækkraft under gearskifte. Alt på Giulietta Veloce er designet til at levere en autentisk sportslig oplevelse.