Alfa Romeo Stelvio
  • Unik
  • UDEN FORTILFÆLDE
  • KOMPROMISLØS
  • UROKKELIG
  • Stelvio
  • GALLERI

DEN FØRSTE ALFA ROMEO SUV

Spændingen ved en fantastisk debut

Siden sin grundlæggelse har Alfa Romeo skabt modeller, der har ændret den måde vi kører og har passion for biler på: unikke mesterværker inden for design og teknik, der forsat bliver beundret og efterstræbt. I dag, efter næsten 107 år, har mærket nået en milepæl. Stelvio er her for at opfylde enhver entusiastisk bilist højeste forventninger

UDEN FORTILFÆLDE

EN FØLELSE UDEN FORTILFÆLDE

Køreglæde når nye højder

Kan en SUV give samme køreglæde som en sportslig sedan? Stelvio er skabt for at vise, at den oprindelige Alfa Romeo-køreglæde kan både forstærkes og øges.

Den høje men stadig sportslige fornemmelse du får, når du sidder bag Stelvios rat, er banebrydende i SUV-verdenen. Så lad os komme i gang.

KOMPROMISLØS

FØLELSER GÅR IKKE PÅ KOMPROMIS

SKABT TIL AT VÆRE UNIK

Stelvios utrolige lethed, det enestående styreudvekslingsforhold og den optimale dynamiske balance gengives på en ny måde. Takket være den innovative platform mestrer Stelvio at kombinere sportslige køreegenskaber med den komfort som en traditionel SUV byder. Der er masser af plads til al det hverdagen bringer, måske lige på nær middelmådighed og kompromiser.

UROKKELIG

ALFA ROMEOS MÅDE AT SKABE EN SUV PÅ

Den urokkelige jagt på fortræffelighed

Den nyeste teknologi inden for sikkerhed og infotainment. Et letvægstchassis og en kardanaksel i kulfiber. Et bredt udvalg af effektive og enestående drivlinje-elementer samt patenterede løsninger til bilens dynamik. For Alfa Romeo er det tid til at signere endnu et fornyende mesterværk, der holder sig tæt op ad mærkets unikke tilgang til skabelsen af biler. Stelvio er den Alfa Romeo, der omskriver SUV'ens historie med en helt ny drejning.

Stelvio

VÆR DEN FØRSTE TIL AT EJE DEN

Danmark er et af de lande, hvor Stelvio gør sin debut på gaden med denne eksklusive First Edition, der er den mest eksklusive lige efter den ekstreme Quadrifoglio-udgave, som blev vist ved verdenspremieren i Los Angeles. Alfa Romeo har designet denne udgave specifikt for at skille sig ud fra andre SUV’er fra det allerførste blik. Opdag dens særlige udstyr, der er beriget med eksklusive detaljer og designet til at begejstre selv den mest kræsne kører.
 
Bestillinger modtages: kontakt din lokale Alfa Romeo-forhandler, og find ud af hvordan du bestiller Stelvio First Edition.

KONTAKT FORHANDLER
GALLERI
FÅ MERE AT VIDE OM ALFA ROMEO STELVIO
Hold dig opdateret
Hold mig informeret
Nyd det første syn
Se videoen