Stil

EKSTERIØR


Stelvio Super er umiskendeligt en Alfa Romeo – fra allerførste øjekast. Alfa Romeos lange tradition for ikonisk italiensk design har medvirket til en kompromisløs, karakteristisk og sportslig SUV. Stelvio Super fastholder Alfa Romeos unikke fornemmelse for perfekte proportioner. Kompakt og smidig med en udpræget sportslig sjæl: Stelvios eksklusive design kombinerer den alsidighed, rummelighed og lasteevne, der kendetegner en traditionel SUV, kombineret med Alfa Romeos autentiske stil.

Stelvio Super har 18" alufælge som standard.

Baglygter med LED-teknologi: sikkerhed og synlighed i alle vejrforhold.

Stelvio byder på en bagagerumskapacitet på 525 liter.

INTERIØR

Stelvios interiør er centreret omkring føreren. De lækre materialer og det eksklusive design er skabt for at levere rendyrket køreglæde. Dørtrinslister med en aluminiumsindsats samt mulighed for tofarvet instrumentbord fremmer den eksklusive fornemmelse. Sæderne, der findes i tre forskellige indtræksfarver i læderoptik og lækkert stof.

Komfort

KOMFORT
OPLEVELSEN OM BORD


Med Stelvio baner Alfa Romeo en helt ny vej for SUV-kategorien. Den detaljerede undersøgelse af ergonomi og funktionelt design har resulteret i en høj men også sportslig kørestilling, hvilket er en nyskabelse for klassen. Føreren er altid i centrum af køreoplevelsen og kan dominere vejen fra et privilegeret udsigtspunkt uden at gå på kompromis med køreegenskaberne fra en kraftfuld sedan. Stelvio er en SUV med en sportslig sjæl, men samtidigt leverer den en enestående alsidighed og rummelighed: Interiørets arkitektur er enkel og funktionel, og tre passagerer sidder komfortabelt på bagsædet.

Stelvio leveres med 2-zonet klimaanlæg som standard.

Alle versioner af Stelvio har elektrisk åbning af bagklappen som standard.

Teknologi

INFOTAINMENT


Stelvio Super leveres med et infotainment-system med 6,5" farvedisplay, der er diskret indbygget i instrumentbrættet. Alle funktioner er intuitive takket være den praktiske Rotary Pad midtertunnellen. Dette infotainment-system omfatter også betjeningsknapper på rattet. Med Bluetooth-lydstreaming kan det afspille lyd direkte fra smartphones og håndtere telefonopkald håndfrit.

Alt er under kontrol med apps: MyCar overvåger bilen, mens Efficient Drive viser forbrug og kørestil.

Som ekstraudstyr kan Stelvio Super udstyres med et navigationssystem, som er udviklet i samarbejde med TomTom

Stelvio Super er udstyret med et lydsystem med 8 højttalere som standard.

SIKKERHED


Stelvio er udstyret med Alfa Romeos unikke integrerede bremsesystem (IBS), som samler ESC stabilitetskontrol med traditionelle bremsesystemkomponenter i ét elektromekanisk system. Denne innovation muliggør præcis feedback fra bremsepedalen og øjeblikkelig respons, hvilket forbedrer ydeevnen og sikkerheden under alle vejforhold.

Vognbaneassistent (LDW) advarer føreren, når bilen er på vej ud af vognbanen, og afviserblinket ikke er aktiveret.

Kollisionsadvarsel advarer føreren om potentielle kollisioner og aktiverer til sidst automatisk bremsesystemet.

Stelvio leveres med fartpilot som standard. Adaptiv fartpilot (ACC) fås som ekstraudstyr.

Dynamik

ALFA™ DNA

I Alfa Romeo Stelvio kan føreren vælge imellem tre forskellige køreprogrammer takket være det innovative Alfa™ DNA – et system, der kontrollerer motorens drejningsmoment, pedalfeedback fra bremsesystemet, gearskift og styring af stabilitets- og vejgrebssystemerne ESC og ASR.

Dynamic

Dynamic leverer hurtigere gearskift, højere moment og sætter en højere tolerancetærskel for ESC, så føreren kan mærke rigtig sportslig kørsel.

Natural

Natural er en komfortabel indstilling af systemerne og styretøjet, som leverer perfekt balance til hverdagskørsel.

Advanced Efficiency

Advanced Efficiency hjælper med at forbedrer økonomien ved at mindske momentet og ændre skiftemønstret i gearkassen.

AFFJEDRING


Stelvio tilbyder al den komfort, der kendetegner en traditionel SUV, kombineret med den køreglæde, som kun en ægte Alfa Romeo er i stand til at levere. Med dens banebrydende teknologi og materialer er Stelvio komfortabel, smidig, let og alligevel solid på vejen. Hemmeligheden bag dens dynamik ligger i et affjedringssystem, som er blevet udviklet af Alfa Romeo. Det patenterede AlfaLink™ forbedrer en traditionel multiaffjedring og leverer førsteklasses komfort og klassens bedste køreegenskaber. Yderligere hjælper den omfattende brug af aluminium og kompositmaterialer til både for- og bagaffjedring

Dobbelt AlfaLink™ wishbone-affjedring for kombineret med semivirtuel styreaksel holder forhjulene helt vinkelret mod jorden – selv ved kørsel i sving med høj hastighed.

AlfaLink™ bag med 4½ arm leverer klassens bedste køreegenskaber, mens alle passagerer nyder godt af den enestående komfort.

FIREHJULSTRÆKSYSTEMET Q4

FIREHJULSTRÆKSYSTEMET Q4

Q4 er et on-demand firehjulstræksystem udviklet af Alfa Romeo med henblik på at levere bedst mulig vejgreb, forbedret sikkerhed og højne køreglæden. Systemet registrerer og overvåger konstant vejforholdene med henblik på at levere ideel momentfordeling i alle situationer og imødekomme de højeste forventninger til ydeevne, smidighed og køreglæde. Firehjulstræksystemet Q4 garanterer de hurtigst mulige reaktioner inden for momentfordelingen i mellem for- og baghjul.

ATC

Transfergearkassen (ATC) er designet til at levere en yderst dynamisk og brændstofeffektiv firhjulstrækoplevelse takket være den avancerede, aktive kobling som lynhurtigt og umærkeligt slår firehjulstrækket til og fra.

Motorer

TILGÆNGELIG TIL STELVIO SUPER

I hjertet af Stelvio Super findes et bredt udvalg af benzin- og dieselmotorer, som er designet og bygget i Italien – alle med motorblok i aluminium: Det betyder lav vægt og høj effektivitet, mens den økonomien holdes god.. Alfa Romeo Stelvio har 8 trins automatgear som standard på alle versioner. Versionen med 2,0 turbobenzin og 280 HK, Q4-firehjulstræk og automatisk transmission med 8 gear sikrer enestående præstationer og hurtig reaktion.

Maksimal effektivitet fås med versionerne med 2,2 turbodiesel på 180 HK.

Udvalget omfatter også en højtydende dieselmotorer med 210 HK og Q4-firehjulstræk. 

Pakke

PAKKE