PRIVATLEASING – SÅ ER DU FRI FOR BEKYMRINGER

Privatleasing er en god løsning for dig, som vil kende dine fremtidige udgifter. Med fuldt overblik over dine månedlige biludgifter får du aldrig ubehagelige overraskelser.

Alfa Romeo Fleets

PRIVATLEASING

PRIVATLEASING

STYR PÅ BUDGETTET MED PRIVATLEASING

Ved privatleasing er førstegangsydelsen som regel lavere end med almindelig finansiering. Den månedlige ydelse er fast og inkluderer både service, vedligeholdelse og vejhjælp, så du aldrig behøver bekymre dig om uforudsete udgifter. Ved leasingaftalens udløb er det Alfa Romeo Finansiering A/S, der som ejer bærer risikoen for bilens værdi.

DU KAN TRYGT VÆLGE PRIVATLEASING

Vores standardkontrakt er udarbejdet i samarbejde med FDM, så du kan være helt tryg ved at privatlease hos Alfa Romeo Finansiering A/S. Som privatleaser skifter du din bil jævnligt, og dermed kan du være sikker på altid at køre i en ny model med opdateret sikkerhedsudstyr. Desuden tilbyder vi en kaskoforsikring, som dækker dig ind for buler, ridser og andre typiske småskader, når du afleverer bilen.

KØB ELLER PRIVATLEASING?

Hvad betaler sig bedst for dig? Beslutningen om køb eller leasing afhænger blandt andet af, hvor meget du kører, og hvor tit du skifter bil. Tag en snak med din lokale Alfa Romeo forhandler om dine kørselsbehov og hør mere om mulighederne ved privatleasing.

NÅR DU PRIVATLEASER EN ALFA ROMEO, SKAL DU SELVFØLGELIG OGSÅ HAVE EN ALFA ROMEO FORSIKRING

Med en Alfa Romeo Forsikring har du nemlig en Leasing Basis dækning med afleveringsdækning og refusion af førstegangsydelsen. En Leasing Basis dækning giver dig udover den normale kasko– og ansvarsdækning større tryghed i både leasingperioden og ved aflevering af bilen efter endt leasingperiode.


Afleveringsdækning dækker skader op til en samlet værdi af 25.000 kr. Dækningen omfatter skader, der er dækket af bilens kaskoforsikring, og som kan udbedres for maksimum 5.000 kr. pr. skade.


Refusion af førstegangsydelsen sikrer desuden, at du ikke mister din førstegangsydelse, hvis din bil bliver totalskadet eller stjålet. Din erstatning kan højst udgøre 9.995 kr.


Kontakt din lokale forhandler, og hør mere om fordele ved Alfa Romeo Forsikring med Leasing Basis dækning.