Alfa Romeo Stelvio First Edition

Alfa Romeo Stelvio First Edition
  • EKSTERIØR
  • INTERIØR
  • TRANSMISSION
  • TEKNOLOGI
  • Udstyrsniveauer

KÆRLIGHED VED FØRSTE BLIK

Du glemmer aldrig den første gang, du ser Stelvio på vejen. Alfa Romeo’s ikoniske tilgang til designet skaber en umiskendelig og enestående SUV med unikke stildetaljer. First Edition, der er lige under den ekstreme Quadrifoglio udgave, som blev vist ved verdenspremieren i Los Angeles i efteråret, gør nu sin debut med et markant udseende med 20" alu-fælge, lakerede bremsekalibre og Bi-Xenon lys.

INTERIØR

DEN UFORGLEMMELIGE FØRSTE GANG OMBORD

Første gang du stiger ind i Stelvio bliver du omgivet af hidtil uset fornemmelse. Designet af førerkabinen er skabt til at sætte føreren i centrum med en intens køreoplevelse af høj kvalitet.  Alfa Romeo har kun valgt de allerbedste kvalitetsmaterialer til kabinen i denne First Edition: Pieno Fiore sort læder til sæderne og rigtigt træ til panelerne i Grey Oak eller Walnut. Den bedste måde at gøre sin debut på for den første Alfa Romeo SUV, der er konfigureret med enestående detaljer som overrasker de første heldige købere.

TRANSMISSION

KØREEGENSKABER UDEN SAMMENLIGNING

Den første gang du kører Stelvio, nyder du fuldt ud de kompromisløse Alfa Romeo køreegenskaber takket være dens enestående 280 hk 2.0 Turbo benzinmotor i aluminium. First Edition leveres udelukkende med denne motor, der inkluderer 8-trins automatgear og gearshift paddles i alumiminium ved rattet. Denne eksklusive version inkluderer også det nye Q4 All Whell Drive-system, der tilbyder firehjulstræk for den ultimative køreoplevelse og højeste sikkerhed.

TEKNOLOGI

INNOVATION DER SÆTTER FØLELSE FØRST

Første gang du nyder en køretur i Stelvio, opdager du dens avancerede teknik, både i infotainment og i sikkerhedssystemer. First Edition er udstyret med den mest innovative Alfa Romeo-teknologi som f.eks. 8,8’’ display med 3D navigation, 7’’ TFT-farveskærm i instrumenthuset, bakkamera og et lydsystem af højeste kvalitet. Desuden tilbyder denne unikke udgave - som standard - elektrisk justerbare forsæder med varme, elektrisk åbning og lukning af bagklap, automatisk fjernlys, nødbremse (AEB) og vognbaneassistent (LDW).

Udstyrsniveauer
Udstyrsniveauer