Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio. Verdens hurtigste SUV med ny rekord på Nürburgring

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio har vundet titlen som verdens hurtigste SUV og den sætter et nyt benchmark tid på Tysklands legendariske Nürburgring: Det er bare den seneste præstation i Quadrifoglio-racetraditionen i den mere end over et århundrede lange Alfa Romeo-historie.

 

Alfa Romeo har nu to Nürburgring rekorder med Giulia Quadrifoglio (hurtigste firedørs sedan af normal produktion) og Stelvio Quadrifoglio (hurtigste SUV i normal produktion)

 

Stelvio Quadrifoglio kørte Nürburgring rundt i rekordtiden 7 minutter 51,7 sekunder, hurtigste tid nogensinde for en SUV. Denne nye benchmark-tid er hele otte sekunder hurtigere end anden hurtigste SUV. Rekordtiden blev sat med Fabio Francia bag rattet den samme kører der tidligere har opnået rekorder på samme bane i den 4-dørs sedan Giulia Quadrifoglio.

 

Den rekordhurtige omgangstid skyldes den helt særlige måde, som Stelvio Quadrifoglio er udviklet og designet på. Stelvio Quadriofoglio er kendetegnet af lav vægt, optimal vægtfordeling, avancerede tekniske løsninger, et kraft-vægtforhold i verdensklasse samt et imponerende kraftværk af en motor.

 

Ønsker du at holde dig opdateret om det seneste om Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio: Klik her