NYE GIULIA OG STELVIO 2020

Nu er de nye og opdaterede 2020 udgaver af den elegante sedan Giulia og den sportslige SUV Stelvio kommet. Køreglæde i rigt mål er standardudstyr i begge modeller. 

 

De nye udgaver af modellerne mestrer balancen mellem den direkte køreglæde, der kommer af at være i fuld kontakt med et køretøj, og brugen af den nyeste teknologi og assistentsystemer. Faktisk lever Veloce-udgaverne af de to modeller som standard op til niveau to på den internationale standard for automatisk kørsel, der er udgivet af SAE International. De kan holde deres vognbane samt accelerere og bremse automatisk. Nogle gange er skønheden i at køre også at få intelligent hjælp. Systemerne fås selvfølgelig også som ekstraudstyr på de øvrige udstyrsvarianter. 

 

INDVENDIG LUKSUS

Kabinen i de nye Giulia og Stelvio er udviklet med føreren i centrum. Den er designet til at yde maksimal komfort og beskytte både fører og passagerer uden at give afkald på luksus. Begge modeller tilbyder også en lang række opkoblingsservices med Alfa Connect Services, så du altid er forbundet med omverdenen og din Alfa Romeo.

 

NYT MODELPROGRAM

Samtidig med 2020 modelåret lanceres et nyt modelprogram med helt nye udstyrsvarianter. 

 

SE GIULIA 2020 PRISER

 

SE STELVIO 2020 PRISER

 

Super er intromodellen med den laveste pris - men gå ikke fejl af at både Giulia og Stelvio virkelig er overraskende veludstyrede selv i basisversionen.

Sprint er niveauet over Super og navnet har altid omfattet det sportslige. Og den tradition fortsætter med friske og frække Giulia og Stelvio Sprint, der byder på mange sportslige detaljer for de kræsne.

Ti står for Turismo internazionale, som traditionelt dækker over de luksuriøse udstyrsvarianter fra Alfa Romeo. Præcist som det også gør sig gældene i 2020 versionerne.

Veloce ligger helt i top, og tilbyder et markant kraftoverskud, udstyr i topklasse, stilfulde detaljer foruden køreglæde, der er i en kategori helt for sig selv.