ALFA ROMEO OG SAUBER MOTORSPORT FORLÆNGER SAMARBEJDET I F1

Alfa Romeo er ved at skrive sin fremtid, og mærkets tilstedeværelse i F1 vil fortsat spille en vigtig rolle i forbindelse med dets langsigtede plan.

 

Alfa Romeo og Sauber Motorsport fortsætter deres samarbejde, med en styrket teamånd, på højeste niveau inden for motorsport, da det schweiziske team og det historiske italienske mærke annoncerer en forlængelse af deres F1-partnerskab.

En flerårig aftale med ambitiøse mål for en progressiv forbedring år for år, som vil give de to parter mulighed for at forme deres unikke vision for fremtiden i et stabilt miljø og arbejde på at øge deres voksende succes både på og uden for banen.

 

Udvidelsen af dette samarbejde repræsenterer et nyt spændende kapitel i den lange og prestigefyldte motorsportshistorie for to mærker med en imponerende racerhistorie, der bl.a. omfatter succes i Formel 1, sportsvogne og touring cars.

 

Det giver også teamet mulighed for at tage et vigtigt skridt, så de fortsætter med at rykke fremad på banen sammen, med fokus på det fælles mål om at skabe en succesfuld fremtid.

 

F1 er det ultimative laboratorium for forandring, og derfor er det et vigtigt område for Alfa Romeo, der er på vejen mod elektrificering med sin banebrydende hybridstrategi, bæredygtig teknologi og en uendelig jagt på effektivitet.

 

Jean-Philippe Imparato, CEO for Alfa Romeo, understreger følgende: "Som et historisk italiensk bilmærke blev Alfa Romeo født på racerbanen. I dag er vi stolte af at fortsætte med at ære dette racer-DNA ved at sætte det i centrum for vores mærkes fremtid. Vi er drevet af passion og ekspertise. Formel 1 repræsenterer et banebrydende laboratorium for den fremtidige elektrificering af vores sortiment, som er helt i overensstemmelse med vores vision for de kommende år. Desuden giver motorsport den uforlignelige globale eksponering, som vi ønsker at drage fordel af for at skabe en succesfuld fremtid."