ALFA ROMEO RACING
  • C38. SKABT TIL AT PRÆSTERE.
  • Kimi Räikkönen
  • Antonio Giovinazzi
  • En historie drevet af lidenskab og passion
  • En historie drevet af lidenskab og passion
  • GALLERI

C38. SKABT TIL AT PRÆSTERE.

En spændende rejse, der starter i Australien og slutter i Abu Dhabi og inkluderer, 21 Grand Prixer undervejs verden over. En konkurrence, hvor forskellen på ultimativ glæde og nederlag er et spørgsmål om millisekunder, dette er essensen i Formel 1.

I 2019 Formel 1 sæsonen kommer Alfa Romeo Racing til at konkurrere om mesterskabet med den nye C38 der er skabt til at præstere.

Kimi Räikkönen

Kimi Räikkönen

De kalder ham for Iceman: Introvert, men ekstremt effektiv bag et rat. Han er en yderst kompetent og dygtig racerkører der fortjent fik en 3. plads ved Formel 1 verdensmesterskabet i 2018. Vi er utrolig stolte af at have Kimi på holdet som Alfa Romeo Racing kører.

Antonio Giovinazzi

Antonio Giovinazzi

Talentfuld og ambitiøs. 2019 bliver året hvor han for alvor skal vise sine køreregenskaber frem for hele verden. Antonio Giovinazzi er en ung, lovende italiener, der har fået sin drøm til at gå i opfyldelse ved at blive officiel Alfa Romeo Racing Formel 1 kører.

En historie drevet af lidenskab og passion

EN SAMLING FOR DEN SANDE ENTUSIAST

Fra det officielle Alfa Romeo Racing-tøj til unikt tilbehør og accessories. Tjek kollektionen som er designet til at vise vores livslange lidenskab. Hør mere hos din Alfa Romeo forhandler, eller besøg webshoppen.

GÅ TIL SHOPPEN
En historie drevet af lidenskab og passion

En historie drevet af lidenskab og passion

Kun et år efter grundlæggelsen d. 24. juni 1910, debuterede Alfa Romeo i en officiel konkurrence, og vandt det første Regularity Race i Modena. Siden dengang, har legenden Alfa Romeo vundet adskillige løb og endnu flere top 3 placeringer i internationale mesterskaber, inklusiv Formel 1. I dag lever historien og myten om legenden Alfa Romeo videre med samme passion og lidenskab.

GALLERI