FINANSIERING

Vi får dig ud at køre – nemt og enkelt.
Mulighederne hos Alfa Romeo Finansiering kan opfylde dine drømme og behov. Her kan du vælge mellem fast og variabel rente samt en række af services, som er med til at give dig tryghed og frihed i din økonomi. Kontakt din Alfa Romeo forhandler for et attraktivt tilbud på finansiering fra Alfa Romeo Finansiering.

Alfa Romeo Financial Services

FINANSIERING

BILLÅN

Få dit billån hos forhandleren - det er nemt og billigt. Det er hurtigt og fleksibelt at få finansieret dit bilkøb hos vores forhandlere. Her får du et billigere lån end i banken, og det er hurtigere og nemmere end du tror. Duften af din nye drømmebil sidder i næsen, og du vil bare gerne ud at køre. Din forhandler sørger for, at du kan springe møderne i banken over og få din finansiering hos os på plads, mens du venter.


SE MERE

ERHVERVSLEASING

Få hjulene til at dreje med Alfa Romeo Finansiering og fokuser på det du er bedst til, at drive din forretning. Så sørger Alfa Romeo Finansiering for, at du kan komme af sted til dine kunder, med den bedste leasing-løsning, som passer til dig og dine behov, uden at du binder dine penge i købet af en bil. SE MERE