• ALFA ROMEO FIRMABIL
  • MODELLER
  • ERHVERVSLEASING

ALFA ROMEO FIRMABIL

MODELLER

STELVIO

STELVIO

Vi tilbyder den markante, anmelderroste og særdeles rummelige Alfa Romeo Stelvio, som kommer både med stærke benzinmotorer op til 280 hk, samt en økonomisk og samtidig meget kraftfuld 190 hk dieselmotor - alle med 8-trins automatgear, som resulterer i en ekstremt sportslig performance i sin klasse. Med en finansierings- eller leasingløsning på din nye firmabil fra Alfa Romeo opnår du tryghed og budgetsikkerhed. Og med Stelvio som byder på masser af udstyr og avanceret teknologi, får du virkelig meget værdi for pengene, så du kan udleve din italienske drøm, og blive kørende i en stilsikker SUV med indbygget elegance og passion.


BESKATNINGSGRUNDLAG

GIULIA

GIULIA

Intet tilfredsstiller den kræsne firmabilsbrugers behov bedre end Alfa Romeo Giulia! Den er designet, udviklet og udformet af ægte til at indfri forventningerne hos selv de mest krævende førere. Under de smukke, sporty linjer bor Giulias dynamiske avancerede teknologi og enestående ydeevne, som sætter din køreglæde i centrum. Hvad enten du tænder på benzinmotorens sportslige islæt og karakteristiske lyd eller dieselmotorens uovertrufne brændstoføkonomi, garanterer vi for, at Giulias køreegenskaber vil give dig et tilfreds smil.

BESKATNINGSGRUNDLAG
ERHVERVSLEASING

ERHVERVSLEASING

Et godt alternativ til finansiering


Alfa Romeo Finansiering giver dig mulighed for, at du kan fokusere på det du er bedst til, nemlig passe og udvikle din forretning. Alfa Romeo Finansiering sørger for, at du kan komme ud til dine kunder med den bedst mulige leasing-løsning, som passer præcist til dig og dine behov, uden du samtidigt binder økonomiske ressourcer i købet af en bil. 

SE MERE