Alfa Romeo Firmabil leasing

I Alfa Romeo ankommer du altid med stil. Uanset om du har en hel flåde af firmabiler, er en mindre virksomhed eller bare er dig selv, har vi billige firmabil leasing løsninger, der passer til dit behov. Med høje tekniske standarder, dynamiske køreegenskaber, fremragende brændstoføkonomi, fornuftige driftsomkostninger og et konkurrencedygtigt beskatningsgrundlag har vi et firmabil tilbud, der taler til både fornuften og hjertet. Kontakt din Alfa Romeo forhandler for et uforpligtende firmabil leasing tilbud.

 

Alfa Romeo Fleets

ERHVERVSLEASING

ERHVERVSLEASING

Alfa Romeo Finansiering giver dig mulighed for, at du kan fokusere på det du er bedst til, nemlig passe og udvikle din forretning. Alfa Romeo Finansiering sørger for, at du kan komme ud til dine kunder med den bedst mulige leasing-løsning, som passer præcist til dig og dine behov, uden du samtidigt binder økonomiske ressourcer i købet af en bil.

FIRMABIL

FIRMABIL

Ny firmabil?

Alfa Romeo Giulietta

Når du vælger ny firmabil, kan det være svært at finde løsninger, der taler til både fornuften og hjertet. Men Giulietta formår at tilfredstille begge dele på fornemste vis. Med sine flotte former, rene linjer, eksklusive detaljer og dynamiske køreegenskaber kæler Giulietta for følelserne – uden at gå på kompromis med praktikken. Giulietta har i firmabilversionen den sportslige Veloce standardpakke med sideskørter, ekstra-tonede bagruder, sportspedaler, carbon-look på instrumentbræt, dørpaneler og i forlygter, stor, rund rørhale (dobbelt på 2.0 JTD), stofindtræk med Alcantara® indsats og Alfa logo på nakkestøtten, forkofanger med rød liste, bagkofanger med diffusser-effekt og rød liste, sort finish på spejle, dørhåndtag, kølergrill og indsats om tågeforlygterne, 17"/18” alu-fælge, sportslæderrat med flad bund samt håndbremse-manchet med røde syninger, der matcher gearposen. I businesspakken kommer hertil parkeringssensor, Uconnect navigation og højdejusterbart passagersæde med sædevarme. Og alt dette får du til en firmabilsbeskatning, som man skulle tro var løgn for et stilikon som Alfa Romeo Giulietta.  

Ny firmabil?

Alfa Romeo Giulia

Intet tilfredsstiller den kræsne firmabilsbrugers behov bedre end Alfa Romeo Giulia! Den er designet, udviklet og udformet af ægte Alfa Romeo-entusiaster til at indfri forventningerne hos selv de mest krævende chauffører. Under de smukke, sporty linjer bor Giulias dynamiske ånd, der med avanceret teknologi og enestående ydeevne, sætter din køreglæde i centrum. Hvad enten du tænder på benzinmotorens sportslige islæt og karakteriske lyd eller dieselmotorens uovertrufne brændstoføkonomi, garanterer vi for, at Giulias køreegenskaber vil smørre et tilfreds smil om dine læber. Og beskatningsgrundlaget vil kun gøre dit smil bredere.