Giulietta Super
  • Stil
  • Teknologi
  • Dynamik
  • Affjedring
  • Motorer
  • Nyheder
  • Udstyrsniveauer
Stil

EKSTERIØR

Endnu mere sportslig

Giulietta Super tilbyder som standard tågeforlygter og 16” alufælge: Detajler der viser, at Giulietta er eksklusiv og markant og et attraktivt valg som både privat- og firmabil. Desuden fås der som ekstraudstyr til Giulietta Super en Veloce Pakke, med mange af de visuelle detajler fra Giulietta Veloce, der understreger bilens sportslige attitude.

16" alufælge er standard på Giulietta Super - her vises 17” i nyt design.
Udvendige kromlister understreger Giulietta Supers elegance (ekstraudstyr).
Et enestående sportsligt look, der kan blive ekstra markant ved at tilvælge Veloce Pakke.

INTERIØR

Mere komfort, mere stil

Giuliettas interiør er tænkt som et naturligt svar på førerens behov. Giulietta Super tilføjer komfortable funktioner, så som 2-zone klimaanlæg, fartpilot, midter-armlæn, og helt sorte sæder.

Alfa Romeo Giulietta Super Interiors
Helt sorte sæder er standard på Giulietta Super.
2-zone klimaanlæg.
Giulietta Super kan som ekstra udstyres med lækkert læderindtræk.
Teknologi
Teknologi

INFOTAINMENT

Altid forbundet med din verden

Den nye Alfa Romeo Giulietta leveres som standard med det nye multimediesystem Uconnect™ med touchskærm og Bluetooth® forbindelse, USB-tilslutning, og mediaplayer. Den seneste innovation er Uconnect™ Live-tjenesten, der giver en mere interaktiv køreoplevelse. Uconnect™ Live gør det muligt at hente apps direkte via en smarttelefon (koster datatrafik på telefonen). Her kan man så f.eks. få råd til økonomisk kørsel med programmerne Eco:Drive og My:Car, man kan streame musik via Deezer og Tunin og dele ruter med vennerne på Facebook eller Twitter (visse funktioner er kun aktive når bilen holder stille).

Uconnect™ Live services er standard i Giulietta.
Fartpiloten forbedrer køreoplevelsen på lange ture.
Giulietta super kan udstyres med Pakke Business som indeholder Uconnect Navigation med 6,5” skærm (med engelsk tale), parkeringssensor bag og højdejusterbart passagersæde.
Dynamik
Dynamik
Affjedring

Affjedring

Et unikt affjedringssystem

Standard udstyret til Giulietta inkluderer avancerede elektroniske systemer til dynamisk kontrol og sikkerhed. Dens arkitektur er designet til at tilfredsstille selv den mest forventningsfulde bilist, når det drejer sig om vejgreb, behændighed og sikkerhed: En let og stiv struktur skabt af materialer som aluminium og højstyrke stål. Et unikt affjedringssystem er blevet designet til at yde perfekt balance, selv ved høje hastigheder. Et enestående sportsligt look, der kan blive fremhævet yderligere ved at vælge den eksklusive Veloce Pakke.

McPherson forhjulsophæng og multilink-baghjulsophæng, designet til de skarpeste køreegenskaber, uden at gå på kompromis med komforten.
Ekstra direkte styretøj som giver præcis følelse af vejen, direkte og ufiltreret.
Motorer
Motorer

Motorer

Nye hjerter til nye følelser

Giulietta Sport tilbyder to ekstrem kraftfulde og stabile motorer, som er bygget til at levere enestående ydeevne og høj effektivitet.

Giulietta Super fås med en 1.4 Turbo MultiAir benzin motor med 170 hk og TCT - 6-trins automatisk gearkasse med dobbeltkobling og Start & Stop eller den ekstremt kraftfulde og stabile 2.0 JUTDm diesel motor med 175 hk og TCT - 6-trins gearkasse med dobbeltkobling og Start & Stop.

BENZIN

Motorer     1.4 Turbo MultiAir 170 HK TCT
Cylindre     4 cylindre
Transmission        6-trins aut. med dobbeltkobling
Forbrug(Blandet kørsel)        20,4 km/l
Co2-udledning     114 g/km
Energiklasse     Euro 6
Start&Stop     Start&Stop

DIESEL

Motorer       2.0 JTDm 175 HK TCT
Cylindre       4 cylindre
Transmission       6-trins aut. med dobbeltkobling
Forbrug (Blandet kørsel)       23,3 km/l
Co2-udledning       116 g/km
Energiklasse       Euro 6
Start&Stop       Start&Stop
Nyheder