Giulietta Veloce
  • Stil
  • Teknologi
  • Dynamik
  • Affjedring
  • Motorer
  • Nyheder
  • Udstyrsniveauer
Stil

EKSTERIØR

Sindsoprivende. Spændene. Veloce.

Giulietta Veloce er det højeste udtryk for Giuliettas sportslige karakter. Den er spækket med udstyr og specifikke elementer for et endnu mere råt udseende, og leverer kompromisløse præstationer på vejen. Veloce byder blandt andet på sportskofangere med eksklusiv Alfa-rød liste og diffusor i bag, sideskørter, sorte 17'’ alufælge, tågeforlygter, ekstra tonede ruder i bag, et Brembo-bremsesystem i overstørrelse med røde bremsekalibre og dobbelt afgangsrør. Yderligere unikke detaljer er det eksklusive ”Veloce”-badge, forlygter med kulfiber-look og mørkegråt antracit-finish på sidespejle og dørgreb.

Giulietta Veloce er udstyret med sorte 17" alufælge – her ses 18” der fås som ekstraudstyr.
Dobbelte afgangsrør i krom er specifikke for Veloce.
Veloce er det italienske ord for ”hurtig”.

INTERIØR

Unik køreoplevelse

Den nye Giulietta Veloce er som skabt til race og akkompagneres af sportsæder i læder og Alcantara med integrerede nakkestøtter og rød syning, aluminiumspedaler, sportsrat med røde syninger, instrumentbræt i mørk finish samt kulfiber-look på instrumentbord og dørpaneler.

Alfa Romeo Giulietta Base Interiors
Sportssæder i læder og Alcantara med røde syninger er specielle for Veloce.
Den nye Giulietta Veloce er udstyret med et eksklusivt læderrat med flad bund.
Kulfiber-look på dørpaneler.
Teknologi
Teknologi

INFOTAINMENT

Altid forbundet med din verden

Den nye Alfa Romeo Giulietta leveres som standard med det nye multimediesystem Uconnect™ med touchskærm og Bluetooth® forbindelse, USB-tilslutning, og mediaplayer. Den seneste innovation er Uconnect™ Live-tjenesten, der giver en mere interaktiv køreoplevelse. Uconnect™ Live gør det muligt at hente apps direkte via en smarttelefon (koster datatrafik på telefonen). Her kan man så f.eks. få råd til økonomisk kørsel med programmerne Eco:Drive og My:Car, man kan streame musik via Deezer og Tunin og dele ruter med vennerne på Facebook eller Twitter (visse funktioner er kun aktive når bilen holder stille).

Den eksklusive 6,5" Radio Nav fås som ekstraudstyr.
Fartpiloten forbedrer køreoplevelsen på lange ture.
Dynamik
Dynamik
Affjedring

Affjedringer og bremsesystem

En unik sportsindstilling

Den nye Giulietta Veloce inkluderer avancerede elektroniske systemer til dynamisk kontrol og sikkerhed. Dens arkitektur er designet til at tilfredsstille selv den mest krævende fører, når det drejer sig om vejgreb, håndtering og sikkerhed: En let og stiv struktur skabt af materialer som aluminium og højstyrke stål. Desuden indeholder Giulietta Veloce, også Brembo-bremsesystemet i overstørrelse med Alfa Romeo-røde bremsekalibre.

McPherson-affjedring foran og Multilink-affjedring bagpå forøger kontrol, komfort og sikkerhed under alle forhold.
Ekstra direkte styretøj som giver præcis følelse af vejen, direkte og ufiltreret.
Motorer
Motorer

Motorer

Skabt til at give hjertebanken

Giulietta Veloce indeholder den mest kraftfulde motor i Giulietta-udvalget: 1750 Turbo Benzin 240 HK. En turboladet motor, bygget til enestående præstationer. Transmissionssystemet inkluderer det avancerede TCT, den innovative dobbelt-kobling gearkasse fra Alfa Romeo med semiautomatisk transmission, der sikrer kontinuerligt drejningsmoment uden tab af trækkraft under gearskifte. Alt på Giulietta Veloce er designet til at levere en autentisk sportslig oplevelse.

BENZIN

Motorer 1750 TBI Turbo 240 HK
Cylindre 4 cylindre
Transmission 6-trins aut. med dobbeltkobling
Forbrug(Blandet kørsel) 14,7 km/l
Co2-udledning 157 (g/km)
Energiklasse Euro 6 
Start&Stop Start&Stop
Nyheder