ALFA ROMEO KUNDESERVICE

Alfa Romeo lægger stor vægt på kvalitet, ansvar og professionalisme.  Derfor vil vi gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, synspunkter eller forslag.​

KONTAKT OS

Giv os dine detaljer, så vi kan behandle din forespørgsel hurtigere.
1/2: Indtast dine oplysninger
Er det for et firma?
2/2: Vælg emne**
INFORMATION
Klage
Er din bil på værksted?
Forslag

SAMTYKKE I HENHOLD TIL PERSONDATALOVEN Efter at have læst Informationsskrivelsen vedrørende behandling af indtastede personhenførbare oplysninger, f.eks. navn, adresse, telefonnr., e-mailadresse,. (herefter ”Personlige oplysninger”).

Autorisation til, at mine Personlige oplysninger kan anvendes af FCA Denmark A/S til de i Informationsskrivelsens punkt b) omhandlede markedsføringsmæssige og salgsfremmende formål ved brug af de bearbejdningsmetoder, som er nævnt i Informationsskrivelsen, på tryk, i automatiseret eller elektronisk format og især via almindelig eller elektronisk post og telefon, herunder automatiserede telefonopkald, SMS, MMS etc., telefax og enhver anden elektronisk kanal, f.eks. hjemmesider og mobile apps.

Autorisation til, at mine Personlige oplysninger kan anvendes af FCA Denmark A/S til de i Informationsskrivelsens punkt c) omhandlede profileringsformål vedrørende – for eksempel; forbrugeradfærd og -tilbøjeligheder, kørevaner og brug af hjemmesider (listen er ikke udtømmende).

Ved at klikke SEND-knappen bekræfter jeg, at jeg anmoder om de serviceydelser, som er nævnt i Informationsskrivelsens punkt a), og jeg giver samtidig mit samtykke til, at mine personlige oplysninger anvendes med de formål for øje, som serviceydelserne omfatter, og ved brug af de bearbejdningsmetoder, som er nævnt i Informationsskrivelsen.

Er der andet, vi kan hjælpe dig med?

SKRIV TIL OS IGEN