Ny Alfa Romeo Giulia GTA

Modige valg bliver belønnet

KONTAKT OS

For yderligere information udfyld kontaktformularen eller ring til Alfa Top Care på 800 2532 4200 og Alfa teamet vil hjælpe dig.

KONTAKT MIG

EN LEGENDE ER GENOPSTÅET

GTA er det legendariske akronym helt tilbage fra 1967 der betyder Giulia Gran Turismo Alleggerita, der betyder: Lettere Gran Turismo, en speciel tunet version af Giulia GT bygget hos Autodelta. For at fejre Alfa Romeo's 110 års jubilæum, har vi genopfundet og brugt den samme opskrift, tilføjet endnu mere power og reduceret vægten for, at levere den bedste og mest unikke Alfa Romeo køreoplevelse nogensinde - hvilket må sige at være sandt med de kun 500 producerede eksemplarer.

BYGGET TIL AT LEVERE

Afledt af vores state-of-the-art højtydende sedan, er Giulia GTA og Giulia GTAm udstyret med en forbedret version af Alfa Romeo's 2.9 V6 Bi-turbo motor med enestående 540 hestekræfter. Takket være brugen af ultra lette materialer så som karbon, aluminium og komposit, er Giulia GTAm's vægt reduceret med 100 kg og leverer en enestående ballance imellem effekt og vægt.

DEN ORIGINALE

"A VICTORY A DAY WITH THE EVERYDAY CAR"

Giulia GTA's øjeblikkelige succes i diverse racerløb, gjorde at den øjeblikkeligt kom ind som et ubeskridt ikon indenfor racersporten - "Biscionen"
Den har vundet intet mindre end tre "Challenge Europeo Marche" i træk, og et dusin af nationale mesterskaber og hundrede hvis af en dags racerløb overalt i verden.
Den måde den rystede hele modelprogrammet var også yderst imponerende: Giulia Sprint GTA var en synonym med udstrykket "A victory a day in your everyday car".