ALFA ROMEO GIULIA GTA

 En legende er genopstået

ALFA ROMEO –
PERFORMANCE I FØRERSÆDET

GTA er det legendariske akronym helt tilbage fra 1967 skabt til Giulia Gran Turismo Alleggerita. Det betyder en lettere version af Gran Turismo – eller GT-udgaven, altså en specielt tunet version bygget hos Autodelta. For at hylde de værdier der lige siden har kendetegnet GTA-modellerne, har vi brugt den samme opskrift, men taget det til helt nye højder ved at tilføje endnu mere power og reduceret vægten for, at levere den bedste og mest unikke Alfa Romeo køreoplevelse nogensinde, begrænset til 500 producerede eksemplarer.

KONTAKT OS
For yderligere information udfyld kontaktformularen eller ring til Alfa Top Care på 800 2532 4200 og Alfa teamet vil hjælpe dig.

KONTAKT MIG

BYGGET TIL AT LEVERE

Baseret på den ekstremt højtydende Giulia Q, er Giulia GTA og Giulia GTAm udstyret med en optimeret version af Alfa Romeo’s 2.9 V6 Bi-turbo motor som leverer hele 540 hestekræfter. Takket være brugen af ultra-lette materialer så som karbon, aluminium og komposit, er Giulia GTAm's vægt reduceret med 100 kg og leverer en enestående balance imellem ydelse og vægt.

FRA GADEN TIL BANEN.
OG TILBAGE IGEN.

Med Giulia GTA leverer Alfa Romeo den ultimative køreoplevelse – på vejen såvel som på racerbanen.

CITATET

"A VICTORY A DAY WITH
THE EVERYDAY CAR"

Giulia GTA's øjeblikkelige succes i diverse racerløb, gjorde at den lynhurtigt kom ind som et ubestridt ikon indenfor motorsporten. Den har vundet intet mindre end tre "Challenge Europeo Marche" i træk, talrige nationale mesterskaber og hundredevis af en-dags racerløb overalt i verden.

Den måde den løftede hele modelprogrammet for Alfa Romeo var også yderst imponerende: Giulia Sprint GTA var en synonym med udtrykket "A victory a day in your everyday car” – en sejr om dagen i din hverdagsbil.