PRIVATLEASING

FRI FOR BEKYMRINGER MED PRIVATLEASING

Ved privatleasing behøver du aldrig bekymre dig om uforudsete udgifter, da vejhjælp, vedligeholdelse og service er dækket ind i den månedlige ydelse. Førstegangsydelsen er oftest lavere end ved almindelig finansiering, og værditabet ved leasingaftalens udløb bærer A Lease & Mobility – som bilens retmæssige ejer.

STELVIO

Vi tilbyder spændende privatleasing tilbud på den markante, anmelderroste og særdeles rummelige Alfa Romeo Stelvio SUV, som kommer både med spændende stærke motorer, alle med 8-trins automatgear, som resulterer i en ekstremt sportslig performance i sin klasse. Og med Stelvio som byder på masser af udstyr og avanceret teknologi, får du virkelig meget værdi for pengene, så du kan udleve din italienske drøm, og blive kørende i en stilsikker SUV med indbygget elegance og passion.

GIULIA

Intet tilfredsstiller den kræsne bilists behov bedre end Alfa Romeo Giulia! Under de smukke, sporty linjer bor Giulias dynamiske avancerede teknologi og enestående ydeevne, som sætter din køreglæde i centrum. Hvad enten du tænder på benzinmotorens sportslige islæt og karakteristiske lyd eller dieselmotorens uovertrufne brændstoføkonomi, garanterer vi for, at Giulias køreegenskaber vil give dig masser af underholdning og et tilfreds smil på læben.

TRYGT OG GODT KØRENDE MED PRIVATLEASING

Når du leaser en bil, skifter du oftere bil, og derfor vil du altid være særdeles godt kørende i en ny model med opdateret sikkerhedsudstyr. Vores standardkontrakt er udarbejdet i samarbejde med FDM, og som tilvalg tilbyder vi kaskoforsikring, så du også er dækket i tilfælde af buler, ridser og andre småskader ved aflevering af bilen.

ER PRIVATLEASING DEN BEDSTE LØSNING FOR DIG?

Om du bør købe eller privatlease afhænger mest af dit kørselsbehov. Tag en snak med din lokale Alfa Romeo-forhandler om mulighederne for dig ved privatleasing. FIND FORHANDLER