ALFA ROMEO SERVICES

Den bedste pleje og opmærksomhed viet udelukkende til din Alfa Romeo.

Alfa Romeo Services

RESERVEDELE

Kun de, der kender alle detaljer og komponenter i en Alfa Romeo, er i stand til at give den tilstrækkelige pleje og vedligholdelse for at sikre pålidelighed, komfort og ydeevne.
Desuden er de originale dele distribueret af Mopar® udtænkt og designet til at bevare de oprindelige karakteristika for din Alfa Romeo over tid. LÆS MERE

ORIGINALE RESERVEDELE

Læs mere om Mopar® løsningernes ideelle pleje og vedligeholdelse af din Alfa Romeo: Unikke løsninger i overensstemmelse med det oprindelige udstyrs tekniske specifikationer.

RENOVEREDE RESERVEDELE

Brugte originale dele kan blive renoveret, så deres ydeevne svarer til en nye reservedel. En proces, der er certificeret og garanteret af Alfa Romeo.

CLASSIC LINE

Classic Line er en række reservedele distribueret af Mopar® og designet til Alfa Romeo køretøjer, der er mere end fem år gamle: Ydeevne og sikkerhed med meget fordelagtige priser.

PETRONAS OLIER OG VÆSKER

Petronas Lubricants International har sammen med Alfa Romeo udviklet de bedste olier og væsker, der skal bruges i hvert enkelt model for at opnå en høj ydeevne, lavt forbrug og lav miljøbelastning.

GARANTI OG SERVICE

Har du købt en Alfa Romeo? Oplev alle fordelene ved en garanti- og vedligeholdelsesservice udformet til at lade dig køre med ro i sindet, fri for risici og uventede udgifter. LÆS MERE

BILGARANTI

Fri bevægelighed: købet af din nye Alfa Romeo inkluderer en 24-måneders garanti fra leveringsdatoen og uden rejserestriktioner.

VEJHJÆLP

Med vejhjælpsordning kan du køre af sted med ro i sindet, fordi du kan være sikker på, at du altid kan få hjælp, hvis uheldet skulle være ude.
Mopar® har udviklet en række services, som giver den optimale ro for dig og din bil.

VEDLIGEHOLDELSE

Udnyt vedligeholdelsesplanen, der sikrer, at din Alfa Romeos bevarer sin funktionsdygtighed og effektivitet.

KUNDESERVICE

Alfa Romeo tilbyder dig al den hjælp, du har brug for med en dedikeret kundeservice.
Du kan få:
  • information om modeller, tjenester, salg og servicenetværk samt løsninger på modtagne rapporter
  • 24-timers vejhjælp og bugsering, 365 dage om året
Ring på 80 60 88 00 eller fra udlandet 00800 2532 0000* eller få hjælp via "Kontakt os" på denne hjemmeside.

*Kontakt din netværksudbyder for at finde ud af, om det er gratis at ringe fra udlandet. LÆS MERE

ORIGINAL-TILBEHØR

Oplev udvalget af tilbehør, der øger sportslighed, stil og komfort i dit Alfa Romeo. Hvis du ønsker tilbehør designet i den reneste Alfa Romeo ånd, tilbyder Mopar®præcis det. LÆS MERE

MERCHANDISE

Alfa Romeo-passionen kan også udtrykkes i din stil, detaljer og fritid. Gå ikke glip af de nyeste Alfa Romeo mærkevarer og produkter. Dyk ned i kataloget og skab din egen favoritsamling. LÆS MERE