Alfa Romeo Stelvio
 • OVERBLIK
 • STIL
 • TEKNOLOGI
 • KOMFORT
 • KØREGLÆDE
 • TRANSMISSION
 • EFFEKTIVITET
 • Galleri
 • UDSTYRSNIVEAUER

DEN FØRSTE SUV FRA ALFA ROMEO

Spændingen ved et enestående produkt

Siden Alfa Romeo blev grundlagt for 107 år siden, har vi skabt biler som alle er unikke mesterværker inden for design og banebrydende teknologi, og som fortsat vækker beundring og passion. Kraftfulde aluminiumsmotorer der leverer nogle af klassens bedste accelerationer, Q4 firehjulstræk, perfekt vægtbalance, klassens mest direkte styretøj, samt kardanaksel i kulfiber. Stelvio lever op til den mest entusiastiske førers forventninger til køreglæde. Desuden har den opnået de eftertragtede 5-stjerner hos Euro NCAP, med en score på 97% til beskyttelse af voksne. Al den sikkerhed, komfort og alsidighed som normalt kendetegner en SUV, kombineret med en sportslighed kan kun tilbydes af Alfa Romeo. 

STIL

INSPIRERET AF IKONISK ALFA ROMEO-DESIGN

En uforligelig følelse

De klassiske Alfa Romeo-designs og unikke karakteristika har inspireret til designet af en SUV, som ydermere går i perfekt stilmæssigt spænd med Giulia. Designtilgangen er at både finesse og funktion går op i en højere enhed med respekt for mærkets arv, og på den måde forener det enestående med det formålsfulde. Alt er skulpteret op omkring mekanikken på samme måde som med en dragt, der er skræddersyet til en atlets krop. Alle detaljer er udformet med henblik på at forbedre aerodynamikken og understrege Stelvios ydeevne – uden drama. Hos Alfa Romeo kalder vi det "meningsfuld skønhed".

EKSTERIØR

Mere end en sædvanlig SUV

Kigger man forbi kategoriens begrænsninger har Stelvio fastholdt en stærk Alfa Romeo-identitet og den rendyrkede fornemmelse af mærkets legendariske italienske arv. Der skal ikke meget mere end et øjekast til, før man genkender den ikoniske front, de markante svungne linjer og den muskuløse bagkofanger – det hele afbalanceret med en ideel fornemmelse for perfekte proportioner og harmoni.

INTERIØR

Centreret omhyggeligt omkring føreren

Stelvios interiør repræsenterer en banebrydende forandring inden for SUV-verden med en højt hævet og alligevel sportslig førerposition, der er udformet til at give overblik over vejene. Interiøret er rent og minimalistisk: Hver enkelt detalje er skabt til at intensivere din oplevelse bag rattet, hvor intet er overflødigt eller overdesignet. Med Stelvio forandrer Alfa Romeo spillets regler for SUV-kategorien og kombinerer rummelighed med ergonomisk komfort og uovertruffen stilfuldhed.

UNIK

Følelserne ligger i de unikke detaljer

Alfa Romeo har udvalgt lækre interiørdele til Stelvio og forener højteknologiske elementer med komponenter i overlegen kvalitet. Instrumentpanelets grundlæggende design er elegant indrammet i ægte materialer såsom træfinér eller aluminium. Sportslæderrattet er forsynet med den integrerede Start-knap. Sæderne er betrukne med lækkert stof og der er mulighed for at udstyre Stelvio med eksklusivt Pieno Fiore læder.

 • STIL
 • EKSTERIØR
 • INTERIØR
 • UNIK
TEKNOLOGI

RAFFINERET TEKNOLOGI

Nye højder inden for innovation

Banebrydende sikkerhedsteknologier og hidtil usete løsninger i klassen. Alfa Romeo har sat sig ambitiøse mål med introduktionen af nye systemer. Stelvio leveres med et komplet udvalg af avancerede teknologiske løsninger såsom integreret bremsesystem (IBS), der er verdens første af sin slags, automatisk nødbremse (AEB) med fodgængergenkendelse samt kardanaksel i kulfiber. Stelvio er kommet for at skrive historie i SUV-klassen med et emotionelt twist.

SIKKERHED

Avanceret sikkerhed, 5-stjernet Euro NCAP-rating

Alfa Romeo Stelvio har opnået den eftertragtede Euro NCAP 5-stjernede rating, og topper tilmed i kategorien beskyttelse af voksne med en score på 97%. Disse resultater viser den særlige fokus Alfa Romeo har på sikkerhed. Med et ultra let platform der samtidig er meget hårdfør og udstyret med et imponerende væld af innovative sikkerhedsanordninger, får du som standard på Stelvio, Forward Collision Warning (FCW), Automatisk nødbremse (AEB) med fodgængerfunktion og Lane Departure Warning (LDW). 

IBS

En eksklusiv premiere

Det integrerede bremsesystemudgøres af en brake by wire-løsning, som kun fås hos Alfa Romeo, og som er udviklet til at levere øjeblikkelig og præcis bremserespons i alle situationer. Systemet opnår klassens korteste bremselængder og forebygger ABS-vibrationer ved nødopbremsninger, samtidigt med at det unikke design muliggør en markant vægtreduktion. Takket være bremsesystemets funktionalitet og parathed kan Stelvio bringes til standsning fra 100 km/t på blot 39 meter.

HILL DESCENT CONTROL

Sikker kørsel under alle vejforhold 

Stelvio er som standard udstyret med Hill Descent Control (HDC), der hjælper med at opretholde en god og jævn hastighed selv på glat vej og ned af stejle hældninger. Med individuelt bremsesystem på hvert hjul opnår du stabil og sikker kørsel under under alle vejforhold.

INFOTAINMENT

Avanceret brugergrænseflade mellem menneske og maskine

Stelvio kan som ekstraudstyr leveres med et infotainmentsystem med et widescreen-farvedisplay på op til 8,8" med 3D-navigation, som betjenes af en intuitiv Rotary Pad placeret i midterkonsollen. Systemet er kompatibelt med enhver mobilenhed, der kører med operativsystemet iOS. Som ekstraudstyr kan Stelvio også leveres med et banebrydende lydanlæg fra Harman Kardon, der yderligere forbedrer køreglæden takket være 14 højttalere inkl. subwoofer.

 • TEKNOLOGI
 • SIKKERHED
 • IBS
 • HDC
 • INFOTAINMENT
KOMFORT

UDVIDET OPLEVELSE OM BORD

Mere plads til dine sanser

I forbindelse med designet af Stelvio omfortolkede Alfa Romeo kørepositionen: Den er høj, så den giver overblik over vejen som hos andre SUV'er, men samtidigt er den skabt til at levere en sportslig oplevelse bag rattet. Om bord i Stelvio får alle fornøjelse af den køreglæde, som kendetegner Alfa Romeo. Interiørets udformning er enkel men funktionel og designet til at kunne rumme tre passagerer på bagsædet med god komfort og nem adgang til sæderne og mere knæ- og benplads. Bagagerummet, der er udstyret med el-drevet bagklap på alle versioner, rummer hele 525 liter, mens bagsæderne kan lægges ned og skabe yderligere bagageplads.

KØREGLÆDE

KØREGENSKABER SOM EN ALFA ROMEO – ENDELIG I EN SUV

En uovertruffen fornemmelse bag rattet

Stelvio er skabt til at dominere en hvilken som helst vej. Det sikrer sportslig styring og køreegenskaber til enhver tid, hvilket vider om de unikke, dynamiske løsninger og den lette konstruktion. Stelvio leverer klassens bedste og mest direkte styretøj takket være det patenterede Alfa™Link-affjedringssystem og den ideelle vægtfordeling på 50/50. Stelvio er konstrueret med skærme og bagklap i aluminium og leveres kun med aluminiumsmotorer, der er designet specifikt for at reducere vægten. Det revolutionerende Q4-firhjulstræksystem sætter prikken over i'et i den række af hidtil usete innovationer, som Alfa Romeo har introduceret i SUV-kategorien.

Q4 AWD

Skabt til at dominere alle veje

Alfa Romeos første SUV er i topversionerne udstyret med det eksklusive on-demand Q4-firhjulstræksystem, som er designet til at overføre trækkraften bedst og hurtigst muligt under alle forhold. Q4-systemet overvåger og registrerer konstant vejforholdene og den aktuelle kørestil med henblik på at levere ideel fordeling af trækkraften mellem de fire hjul. Takket være den unikke teknologi garanterer systemet den ydeevne og sikkerhed, som kendes fra traditionelt firhjulstræk, kombineret med den uovertrufne køreglæde, der kendetegner køreegenskaberne fra ægte baghjulstræk hos Alfa Romeo.

BALANCE

Dynamisk overlegenhed

Stelvio er blevet designet til at levere den bedst mulige ydeevne inden for køreegenskaber og komfort. Disse enestående resultater er blevet opnået takket være den perfekte vægtfordeling, 50 % på bagakslen og 50 % på frontakslen, det patenterede Alfa™Link-affjederingssystem samt klassens bedste styretøj. Den dobbelte wishbone-affjedring foran holder aktivt forhjulene vinkelret mod jorden og reducerer understyring, mens sidelæns vejgreb og styrepræcision forbedres.
Affjedringen bagerst leverer stærkt vejgreb uden at gå på kompromis med førsteklasses komfort. Takket være omfattende brug af aluminium og kompositmaterialer har det desuden været muligt at reducere den samlede vægt.

Alfa™ - DNA

Et vendepunkt inden for køreglæde

Med et enkelt drej på Alfa™DNA kan føreren vælge imellem tre forskellige køreprogrammer. Dette system modificerer den dynamiske respons i styretøjet, justerer motorens parametre, gearudvekslingen samt ESC og ASR systemerne. Resultatet? En uovertruffen SUV, der tilbyder tre forskellige kørestile.

 • KØREGLÆDE
 • Q4 AWD
 • BALANCE
 • Alfa™ - DNA
TRANSMISSION

ET ITALIENSK MESTERVÆRK INDEN FOR INNOVATION

Et brændende begær

Indledningsvis leveres Stelvio med to kraftfulde motorer, der begge er skabt helt i aluminium, hvilket gør dem lettere og  hurtigere. 2,0 turbobenzinmotoren yder 280 HK, mens 2,2 turbodieseludgaven har 210 HK. Begge motorer er sammenkoblet med Q4-firehjulstræksystemet med automatgear med otte gear – den mest avancerede og effektive teknologi, når det drejer sig om diskrete gearskift, komfort og ydeevne. Mindre dieselmotorer samt versioner uden firehjulstræk følger til sommer – hør din forhandler for mere.

EFFEKTIVITET

LETVÆGTSMATERIALER OG AVANCERET TEKNOLOGI

Den utrættelige stræben efter fortræffelighed

Stelvio er kendetegnet af et enestående effekt/vægt-forhold takket være omfattende brug af ultralette materialer: kulfiber til kardanakslen og aluminium til motorhjelm, døre, bagklap, motor og affjedring. Den automatiske transmission med otte gear og køreprogrammet Advanced Efficiency nedsætter forbruget uden at gå på kompromis med køreegenskaber og ydeevne.

Galleri

UDSTYRSNIVEAUER

Vælg din Stelvio.

Udforsk Stelvios generøse udstyrstrin.

SUPER

 • 18” alufælge
 • Fartpilot
 • Nødbremse & Vognbaneassistent
 • Forward Collision Warning
 • Regn- og lyssensor
 • Parkeringssensor, bagtil 
 • 6-vejs elektrisk justérbare forsæder m. varme
 • Varme i rattet
 • Keyless Smart Start
 • Stop & Start
 • Ratbetjening af radio
 • LED-baglys
 • ALFA™ DNA-vælger (Dynamic/Natural/Advanced Efficiency)
 • Indtræk i dellæderoptik
 • 3,5” TFT-display i instrumentgruppen
 • 6,5” skærm og ALFA™ Connect™ anlæg m. 8 højttaler, bluetooth®, mediaplayer, USB og Rotary Pad
 • Splitbagsæde (40/20/40)
 • Elektrisk bagklap
SE MERE

EDIZIONE

Har udover Super.

 • 18" alufælge
 • Adaptiv fartpilot
 • Lyspakke: Xenon-forlygter m. kurvefunktion og forlygtevaskere
 • Automatisk nedblænding af bak- og sidespejle
 • Opvarmede sprinklerdyser
 • 7,7” TFT display i instrumentgruppen
 • 8,8” skærm m. navigation* 
 • Apple Carplay™

* Alle navigationssystemer er med engelsk tale

SE MERE
 • UDSTYRSNIVEAUER
 • SUPER
 • EDIZIONE