DEN EKSKLUSIVE STELVIO FIRST EDITION ER HER.

Send os dine oplysninger for at blive kontaktet af din lokale Alfa Romeo-forhandler: find ud af hvordan denne eksklusive udgave af Stelvio kan forhåndsbestilles, og bliv en af de første som modtager en. 

Alfa Romeo Stelvio - Stay up to date
1/3: Modellen som du ønsker at blive kontaktet angående

2/3: Udfyld dine oplysninger
Titel

* Skal udfyldes

3/3: Vælg din foretrukne forhandler

Indtast dit postnummer i trin 2 for at finde forhandleren tættest på dig.

Qua c'è la mappa. Vedere tab Test Drive.
Er du momsregistreret?

SAMTYKKE I HENHOLD TIL PERSONDATALOVEN

Efter at have læst Informationsskrivelsen vedrørende behandling af indtastede personhenførbare oplysninger, f.eks. navn, adresse, telefonnr., e-mailadresse,

Autorisation til, at mine Personlige oplysninger kan anvendes af FCA Denmark A/S til de i Informationsskrivelsens punkt b) omhandlede markedsføringsmæssige og salgsfremmende formål ved brug af de bearbejdningsmetoder, som er nævnt i Informationsskrivelsen, på tryk, i automatiseret eller elektronisk format og især via almindelig eller elektronisk post og telefon, herunder automatiserede telefonopkald, SMS, MMS etc., telefax og enhver anden elektronisk kanal, f.eks. hjemmesider og mobile apps.

Autorisation til, at mine Personlige oplysninger kan anvendes af FCA Denmark A/S til de i Informationsskrivelsens punkt c) omhandlede profileringsformål vedrørende – for eksempel; forbrugeradfærd og -tilbøjeligheder, kørevaner og brug af hjemmesider (listen er ikke udtømmende).

Ved at klikke SEND-knappen bekræfter jeg, at jeg anmoder om de serviceydelser, som er nævnt i Informationsskrivelsens punkt a), og jeg giver samtidig mit samtykke til, at mine personlige oplysninger anvendes med de formål for øje, som serviceydelserne omfatter, og ved brug af de bearbejdningsmetoder, som er nævnt i Informationsskrivelsen.