VI SÆTTER S’ET TILBAGE I SUV

SAMME BEGREB, NY BETYDNING.

BETYDNINGEN AF SUV

Begrebet SUV er en del af vores almindelige ordforråd. Det er blevet så generel en vending, at det er svært at huske dets oprindelige betydning. SUV står for Sport Utility Vehicle, men hvad betyder SUV egentlig for Alfa Romeo? Siden 1910 har Alfa Romeo haft fokus på at skabe køreoplevelser, der skaber en stærk følelse og sætter chaufføren i centrum, uanset om det er på en bane, i byen eller på et bjergpas som det, Stelvio er opkaldt efter. Alfa Romeos første SUV nogensinde byder på ubestridelige præstationer og skaber en helt særlig oplevelse, hvor sportslige præstationer atter er i centrum. Lige der, hvor det hører til.

HISTORIEN I EN NY FORTOLKNING

Der var en engang, hvor behovet for robuste køretøjer var større og SUV’er var begrænset til kun dem, der havde brug for den ekstra kapacitet. Heldigvis har dette ændret sig, og det gælder også SUV’ens form og funktion. I dag er Stelvio en af de førende takket være sin ”state of the art”-teknologi, og her taler vi om alt lige fra den avancerede undervogn med Alfalink™ og præcisionsteknik samt et fantastisk italiensk design. Den leverer al den sikkerhed, komfort og alsidighed, som vi forventer af en SUV, og samtidig rykker den grænserne for hvad sport, præstation og køredynamik egentlig vil sige, når vi taler om SUV’er.

KOMFORT, DER GØR EN FORSKEL

Brugen af og formålet med en moderne SUV har utvivlsomt ændret sig i årenes løb. Alfa Romeo har med Stelvio transformeret landskabet for SUV-kategorien bl.a. takket være dens rummelige og samtidig raffinerede design, der skaber en øget nydelse og komfort i perfekt harmoni med dens ydeevne. Interiøret er tilpasset fører og passagerer med rigelig benplads til alle, og der er generelt masser af plads i kabinen. Disse funktioner sammen med Alfa Romeos ikoniske teknik er bragt sammen for at skabe en fuldkommen kompromisløs SUV, der redefinerer alsidighed og skaber en helt særlig følelse.

EN ENESTÅENDE SUV, EN EMINENT KRAFT

De skarpe linjer og det markante design hos den første SUV fra Alfa Romeo viser det bedste inden for italiensk design, og sætter med motorer i verdensklasse ekstra tryk på ordet "Sport” i SUV-begrebet. SUV’ens diesel-og benzinmotorer er begge skabt ud af en hel aluminiums-monoblok, der kan yde op til 280 hk – endda helt op til 510 hk for den prisbelønnede Quadrifoglio-udgave. Det geniale design af den 4 cylindrede rækkemotor, dens unikke mekanik, inklusive turbolader med variabel geometri og 8-trins automatgear, gør SUV’en til et sjældent selskab med en uovertruffen styrke og exceptionel effektivitet.

HVAD BLIVER DET NÆSTE?

Tonale Concept – blev præsenteret ved Geneve International Motor Show i 2019 og markerer Alfa Romeos debut i segmentet af kompakte brugskøretøjer og i elektrificering: Mærkets naturlige udvikling er med hybrid-teknologi på vej mod en kraftig forbedring ydelse og køredynamikker såvel som energieffektivitet og økonomi.
Alfa Romeo genfortolker sit DNA for at indfange en ny opfattelse af skønhed, energi, harmoni, effektivitet og køreglæde.