ALFA ROMEO JUNIOR ELETTRICA

TØR VÆRE ELEKTRISK

Disclaimer

Kombineret energiforbrug for Alfa Romeo Junior (kWh/100 km): 15,0 - 15,5; CO2-emissioner (g/km): 0. Elektrisk rækkevidde (km): 410 - 398 i henhold til EU-direktiv 1999/94. Værdier bestemt ud fra igangværende officielle tests foreskrevet af godkendelsesproceduren og målt i henhold til WLTP-cyklussen. Foreløbige værdier med forbehold for bekræftelse under godkendelsesprocessen. De angivne værdier er kun til sammenligningsformål.

Tallene for energiforbrug og CO2-udledning kan variere afhængigt af de faktiske kørselsforhold og forskellige faktorer, f.eks. ekstraudstyr, temperatur, kørestil, hastighed, bilens vægt, specifikt udstyr (aircondition, varmesystem, radio, navigation, lys osv.), dæk, vejforhold, vejr osv.Billederne er kun til illustrative formål. Visse funktioner kan være ekstraudstyr mod betaling eller midlertidigt utilgængelige.Alfa Romeo Junior Elettrica Veloce er endnu ikke på markedet. Det vil være muligt at modtage information og bestille bilen fra juni 2024 og frem.

Særlige kendetegn

Ren Alfa Romeo-køreglæde og selvtillid på vejen

Mere end 590 km ved bykørsel. 27 minutter til genopladning fra 20% til 80%

Sporty og engagerende interiør, skræddersyet omkring føreren for en fordybende oplevelse

Enestående rummelighed til alle typer rejser med et bagagerum på 400 liter

Vigtigste styrker

At forme ekspertise

Alfa Romeo Junior Elettrica løfter din køreoplevelse med overlegen køredynamik, stor smidighed og lethed på vejen. Fra dens fantastiske præstationer til dens banebrydende teknologi er denne nye sporty kompaktbil klar til at booste din hverdag.

 

Stilfuld som sin hjemby

Den perfekte blanding af stil og innovation: en ren forbedring af italiensk design kombineret med en uovertruffen opmærksomhed på detaljer.

 

Ren passion på vejen

Enestående køredynamik giver en autentisk Alfa Romeo selvtillid og kontrol: overlegen køreegenskaber og chassisydelse under alle vejforhold.

 

Fremragende kontrol

Alfa Romeo Junior Elettrica opnår niveau 2 assisteret kørsel gennem systemer, der forbedrer førerens kontrol og nydelse ved aktivt at overvåge den kompakte bils omgivelser.

 

De bedste tilslutningsmuligheder

Alfa Connect Services har avancerede tilslutningsmuligheder ombord med en opgraderet stemmeassistent drevet af ChatGPT Generative AI og systemer, der er specielt skræddersyet til at understøtte køreoplevelsen i en elbil.

Vælg din
Alfa Romeo Junior

Sammenlign versionerne af den nye Alfa Romeo Junior Elettrica, og dyk ned i alle detaljer for at vælge den, der bedst matcher din passion.

Vælg din Alfa Romeo Junior
Elettrica


18" alufælge
Fuld LED-belysning
Automatisk klimaanlæg
Digital 10" Cannocchiale og 10" Alfa Connect

Starting from
    
Elettrica
Speciale


18" alufælge
Mat karrosseri-kit og Brera Red-detaljer
Spiga-interiør med elektriske sæder
Niv. 2 assisteret kørsel og navigation

Elettrica 240
Veloce


20” alufælge
Sporty affjedring og TorSen LSD
Mat karrosserisæt og Brera Red-detaljer
Spiga-interiør med elektriske sæder

Design din Junior
med den perfekte pakke

Teknologisk, sporty, elegant. At vælge den ideelle pakke til din Junior Elettrica former den måde, du kommer på vejen med din personlige stil og identitet.

 

Techno Pack

Løft din køreoplevelse med banebrydende teknologi, der forbedrer tilslutningsmuligheder og komfort på vejen. Med sine innovative funktioner er denne pakke din indgang til en mere opkoblet elektrisk køreoplevelse.

 

Premium Pack

Premium Pack er omhyggeligt designet til dem, der sætter pris på elegance og dristig sofistikation, og tilbyder et raffineret strejf af stil og atmosfære, designet til at løfte hvert øjeblik bag rattet i din sporty kompaktbil.

 

Sport Pack

Slip din sportsånd løs med vores Sport Pack, som er designet til bilister, der ønsker præcision og æstetik på vejen: en ægte Alfa Romeo-køreoplevelse med funktioner, der forstærker din passion for performance og stil.

  

Elektrisk Motor

To dristige elektriske sjæle

Alfa Romeo Junior Elettrica har fået adgang til den elektriske verden med to elektrificerende versioner, der spænder fra 156 hk til 240 hk: hver er designet til en bestemt kørestil, forenet af essensen af Alfa Romeos sporty DNA.

Disclaimer

 

1. Kombineret energiforbrug for Alfa Romeo Junior (kWh/100 km): 15,0 - 15,5; CO2-emissioner (g/km): 0. Elektrisk rækkevidde (km): 410 - 398 i henhold til EU-direktiv 1999/94. Værdier bestemt ud fra igangværende officielle tests foreskrevet af godkendelsesproceduren og målt i henhold til WLTP-cyklussen. Foreløbige værdier med forbehold for bekræftelse under godkendelsesprocessen. De angivne værdier er kun til sammenligningsformål.Tallene for energiforbrug og CO2-udledning kan variere afhængigt af de faktiske brugsforhold og forskellige faktorer, f.eks. ekstraudstyr, temperatur, kørestil, hastighed, bilens vægt, specifikt udstyr (aircondition, varmesystem, radio, navigation, lys osv.), dæk, vejforhold, vejr osv.
3. Billederne er kun til illustrative formål. Nogle funktioner kan være ekstraudstyr med ekstra omkostninger eller midlertidigt utilgængelige.

 

Fordelene ved at vælge elektrisk

Incitamenter og skattefordele

Statslige incitamenter og fordele som fritagelse for bilafgifter.

Adgang til zoner med begrænset trafik

Frihed til lettere at navigere rundt i byen.

Parkeringsmuligheder i hele byen

Praktiske parkeringsmuligheder i byen med ladestationer og reducerede afgifter.

Stadig voksende opladningsnetværk

Hjemmeopladning eller offentlige stationer med mere end 640.000 offentlige ladestandere.

Hit the road
fully charged

Uanset om du er hjemme eller på farten, er du udstyret med den bekvemmelighed og effektivitet, der er nødvendig for at oplade din Alfa Romeo Junior Elettrica.

 

Hjemmeopladning

Med AC-opladning (11 kW) når Alfa Romeo Junior Elettrica en fuld opladning fra 0 til 100 % på 5 timer og 45 minutter ved hjælp af Mode 3-kablet, der fås som standard.

 

Offentlig opladning

Ved hjælp af hurtig DC-opladning på op til 100 kW tager det kun 27 minutter at lade Alfa Romeo Junior Elettrica op fra 20 % til 80 %.

Dimensioner

Dimensionerne på Alfa Romeo Junior Elettrica er designet til at være den perfekte sporty kompaktbil med 4173 mm i længden og 1535 mm i højden (1505 mm for Veloce-versionen). Bagagerummet har en rummelig lastvolumen på op til 400 liter, hvilket giver rigelig plads til bagage og ejendele, og dermed gør den til et alsidigt og praktisk valg til både bypendling og bilture. Derudover kan den fås med 18'' og 20'' alufælge.

Disclaimer

Billederne er vejledende og har kun illustrativt formål. Nogle billeder kan vise tilbehør og/eller udstyr, som ikke er standard, og som, når bilen er tilgængelig, vil være genstand for en specifik anmodning og ekstra betaling.