ALFA ROMEO  – EN DEL AF K.W. BRUUN & CO

I maj 2022 overtog K.W. Bruun koncernen importen af Alfa Romeo i Danmark og salg og markedsføring varetages nu af K.W. Bruun Scala A/S.


Om K.W. Bruun & Co

K.W. Bruun & Co A/S er en dansk familiefondsejet koncern med rødder tilbage til 1914, hvor stifter K.W. Bruun solgte sine første biler. I dag udgør koncernen 5 divisioner i Danmark og Sverige og beskæftiger ca. 600 dygtige og ambitiøse medarbejdere, der med en effektiv forretningstilgang, ordentlighed og godt købmandskab skaber forudsætningen for vores succes og vores fremtid. 


De 5 divisioner i K.W. Bruun koncernen 

K.W. Bruun Import A/S er en af Nordens største bilimportører med bil- og reservedelsimport af bilmærkerne Peugeot, Citroën, DS, Opel og Mitsubishi i Danmark og Sverige og Fiat, Fiat Pro, Alfa Romeo, Jeep, Hongqi og Voyah i Danmark. K.W. Bruun Import er samtidig en moderne logistikvirksomhed med logistikcentre i Greve og Stockholm, der varetager distribution af reservedele og tilbehør til vores netværk på over 370 forhandlere og værksteder. K.W. Bruun NxT A/S har fokus på en udvikling af digitale forretningskoncepter blandt andet relateret til mobilitet og formidling, herunder Bilabonnement og auto.nu samt handel med og montering af reservedele gennem Quickpoint. Investeringsaktiviteten i koncernen varetages dels af K.W. Bruum Invest A/S med investering og drift af velbeliggende boligudlejningsejendomme samt investering i værdipapirer og alternative investeringer og dels af K.W. Bruun Collections A/S med en portefølje af klassiske investeringsbiler. Koncernens passion for biler gennem mere en 100 år kulminerer i Classic Car House A/S; et unikt oplevelsesunivers med op til 300 smukke klassiske biler, bilhotel, værksted, bilhandel, bistro & diner samt møde- og selskabslokaler i flotte rammer.www.kwbruun.com

Samarbejdspartnere

Stellantis│Jyske Finans A/S│Drivalia A/S│SOS Dansk Autohjælp A/S│
Autoriserede forhandlere/serviceværksteder (se liste)│Bilabonnment│Nordea

Samarbejdspartnere

Biltorvet A/S│CDK Global A/S│Vitec Datamann A/S│Intrum A/S

AG Analytics A/S│Active Campaign│Facebook│Google│Microsoft Office 365