ALFA ROMEO – EN DEL AF K.W. BRUUN & CO

I maj 2022 overtog K.W. Bruun koncernen importen af Alfa Romeo i Danmark og salg og markedsføring varetages nu af K.W. Bruun Scala A/S.

Om K.W. Bruun & Co

K.W. Bruun & Co er en familiefondsejet Koncern med rødder tilbage til 1914, hvor stifter K.W. Bruun solgte de allerførste biler. I dag er vi en af Nordens største bilimportører med bil- og reservedelsimport af bilmærkerne Peugeot, Citroën, DS, Opel og Mitsubishi i Danmark og Sverige og Fiat, Alfa Romeo og Jeep i Danmark. Koncernens fokusområder er bilimport, digital innovation og investering.

Koncernen beskæftiger ca. 500 dygtige og ambitiøse medarbejdere, der med en agil forretningstilgang, indsigt, ordentlighed og godt købmandskab skaber forudsætningen for vores succes og samtidig er med til at skrive historien om K.W. Bruun & Co videre.

Vi er samtidig en moderne logistikoperatør, der fra vores effektive logistikcentre i Greve og Stockholm varetager distribution af reservedele og tilbehør til Koncernens netværk på ca. 400 værksteder og forhandlere.

I 2020 blev Classic Car House A/S stiftet, et kommende unikt samlingspunkt for mennesker med entusiasme for og kærlighed til klassiske biler.


Primære selskaber i K.W. Bruun Koncernen

K.W. Bruun & Co A/S│K.W. Bruun Import A/S│K.W. Bruun NxT A/S│K.W. Bruun Invest A/S│Classic Car House A/S │
K.W. Bruun Automotive A/S (Peugeot, Citroën, DS)│K.W. Bruun Biler (Opel)│K.W. Bruun MMC A/S (Mitsubishi)│K.W. Bruun Scala A/S (Fiat, Fiat Pro, Alfa Romeo, Jeep)│ K.W. Bruun Autoimport AB (Peugeot, Citroën, DS)│K.W. Bruun Automotive AB (Opel)│K.W. Bruun Logistik A/S│K.W. Bruun Logistik AB│Bilabonnement A/S│Quickpoint A/S│K.W. Bruun Ejendomme ApS

www.kwbruun.com

Samarbejdspartnere

Stellantis│Jyske Finans A/S│Drivalia A/S│SOS Dansk Autohjælp A/S│
Autoriserede forhandlere/serviceværksteder (se liste)│Bilabonnment│Nordea

Samarbejdspartnere

Biltorvet A/S│CDK Global A/S│Vitec Datamann A/S│Intrum A/S

AG Analytics A/S│Active Campaign│Facebook│Google│Microsoft Office 365