ALFA ROMEO 33 STRADALE
IL CORAGGIO DI SOGNARE*

*Mod til at drømme

Disclaimer

Alfa Romeo 33 Stradale er et begrænset oplag på 33 enheder, som alle allerede er solgt. Der kan ikke afgives flere ordrer. Indholdet og billederne på denne side er kun til illustrative formål.

The story of a dream
Visionen

Historien om en drøm

Når passion møder mod, er intet umuligt. Inspireret af et legendarisk Alfa Romeo-ikon indleder 33 Stradale en dristig æra af mod, sportslighed og kraft. En forbløffende "Fuoriserie": 33 tilgængelige enheder, der afspejler den kreative ånd hos ejerne, som har fået frihed til at personliggøre deres superbil ved at deltage aktivt i skabelsesprocessen og arbejde hånd i hånd med vores "Bottega" af talentfulde håndværkere.

Skabelsen
Nødvendig skønhed
Bridge between time and eternity

En bro mellem nutid og evighed. Det perfekte ægteskab mellem skønhed og funktionalitet. Alfa Romeo 33 Stradale er et visionært kunstværk, der vender tilbage efter 56 år.

The most beautiful car of all time

Mange anser den for at være den smukkeste bil nogensinde, og de ikoniske linjer i 33 Stradale fra 1967 var hovedinspirationen til de futuristiske kurver og harmoniske proportioner i den nye superbil.

Car’s aerodynamics at high speeds

Fra bakspejlene til luftindtagene i siderne, fra lygterne til den V-formede forkofanger: Alle aspekter af det udvendige design er designet til at forbedre bilens aerodynamik ved høje hastigheder.

Carbon-fibre and aluminium roof

Det omsluttende tag i kulfiber og aluminium giver en betagende panoramaudsigt og gør 33 Stradale ekstraordinært let.

Butterfly doors

Et sensuelt karrosseri, der svæver mod fremtiden. Ved hjælp af en sofistikeret hængselmekanisme skaber vingedørene en øjeblikkelig overraskelseseffekt.

Theatrical and functional opening of the front and rear “cofango"

Åbningen af den forreste og bageste 'cofango' er både teatralsk og funktionel og giver nem adgang til bagagerum og tekniske komponenter i 33 Stradale - i ægte racerstil.

Aerodynamic truncated tail

Det aerodynamiske design af den afkortede hæk kombineret med den centrale sektions V-form giver styrke og energi til bagenden af superbilen.

High-tech headlights jewels

Forlygterne er ægte hightech-perler og fungerer også som luftindtag, der forsyner den mellemliggende køler og vindtunnelerne.

V-shield aluminium and carbon-fibre details three-dimensional logo

Den 'Scudetto'-V-formede forkofanger, der er placeret ved konvergensen af de kurvede motorhjelmslinjer, afslører et tredimensionelt Alfa Romeo-logo lavet af aluminium og kulfiberdetaljer. Den måde, det ser ud på, minder om en skulpturs kunstneriske elegance.

Gold alloy wheels paired with coloured Brembo carbon-ceramic brakes

De ikoniske guldfarvede alufælge kombineret med Brembo kulfiberkeramiske bremser med sorte bremsekalibre illustrerer Alfa Romeos racer-DNA og hylder 33 Stradale fra 1967.

Rear turn signals emerge from the car’s wing

De bageste blinklys kommer ud af bilens vinge og minder om det legendariske design af luftudtaget på forgængeren: den nødvendige skønhed på sit højdepunkt.

Three-dimensional effect taillights

En slående tredimensionel effekt: De runde baglygter genfortolker dem fra den historiske 33 Stradale med en meget moderne tilgang.

Atmosfæren
Håndværk og innovation
The atmosphere

I en verden domineret af industriel produktion har Alfa Romeo vovet at drømme anderledes. Ved at indtage en autentisk, håndværksmæssig tankegang har mærket fokuseret på essentiel skønhed for at tilbyde en autentisk multisensorisk oplevelse bag rattet i 33 Stradale Fuoriserie.

Driver-oriented interior

Med sit førerorienterede interiør og sportsrat uden betjeningselementer er interiøret i Alfa Romeo 33 Stradale indbegrebet af enkelhed, hvor det eneste, der betyder noget, er at nyde hvert sekund af turen.

Luminous cabin sensation of piloting a jet aircraft

En omsluttende, lysende kabine, der giver indtryk af at styre et jetfly: en klar hyldest til aeronautikken, som er en integreret del af Alfa Romeos historie.

Aluminium centre console

Midterkonsollen i aluminium er med sine aeronautiske betjeningselementer designet til at styrke forbindelsen mellem føreren og superbilen.

Unique sensory response

Knapper, gear og kontakter, der kun taler italiensk, er designet til at fremkalde en unik følelse og atmosfære og gøre rejsen endnu mere visceral.

Cannocchiale combining analogue and digital elements

Alfa Romeos "Cannocchiale"-display kombinerer analoge og digitale elementer for at give en tredimensionel oplevelse og ændrer sig alt efter den valgte kørselstilstand: "Strada" eller "Pista".

Retracting centre console

Det hele handler om vejen. Den store skærm mellem instrumentbrættet og midterkonsollen bruges til at styre superbilens indstillinger, og føreren kan selv bestemme, om den skal mørklægges.

Cannelloni” ribbed design

Som en hyldest til 1967-versionen, der er udstillet på Museo Storico Alfa Romeo i Arese, har interiøret i 33 Stradale bevaret det karakteristiske "Cannelloni"-ribbedesign.

Premium materials

Med sine førsteklasses materialer, komfortable sæder og banebrydende løsninger omdefinerer kabinen køreglæden ved at blive en naturlig forlængelse af føreren.

A unique driving experience
Performance

En unik køreoplevelse

Alfa Romeo 33 Stradale fås med to motorvarianter, der er designet til at opfylde ejernes behov. Mens benzinversionen drives af en 3,0-liters twin-turbo V6-motor med 620 hk, som kan nå en tophastighed på 333 km/t og accelerere fra 0 til 100 km/t på mindre end 3 sekunder, kan den elektriske version producere en samlet effekt på over 750 hk med en estimeret rækkevidde på 450 km.

World Premiere

Verdenspremiere

Alfa Romeo 33 Stradale: Genoplev følelserne fra den officielle verdenspremiere.