VÆRKSTEDSLÅN

alfa romeo tonale
0 KR*. I UDBETALING, RENTE OG GEBYR.

BETALING I SMÅ RATER UDEN EKSTRA OMKOSTNINGER

Med den nye Alfa Romeo Værkstedslån kan du få dækket alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr på dit Alfa Romeo-værksted – uden udbetaling og uden at betale hverken renter eller gebyrer. Det betyder, at du fremover kun skal betale købsprisen på såvel obligatoriske services, uforudsete reparationer og alle former for ekstraudstyr – selvom du vælger at afdrage dit køb i rater.

    

KOSTER DET VIRKELIG IKKE NOGET?

Det er gratis at have kontoen. Der er ingen renter eller gebyrer forbundet. Du skal kun betale det beløb, du køber for. Eneste forskel fra et kontantkøb er, at du i stedet betaler prisen i mindre rater over 5, 10 eller 20 måneder. Rent praktisk, så fungerer kontoen som en kredit hos Nordea. Når du opretter kontoen, godkender Nordea dig til at kunne købe for det beløb, du søger om, og så betale beløbet i mindre rater. Du vil derfor også se, at den aftale du indgår om kontoen, er en aftale med Nordea. Og det er derfor, at der står ”Jeg vil gerne låne” på ansøgningsboksen. Køber du ikke noget, så bruger du ikke af din kredit, og så skal du ikke betale noget.

    

FLERE STORE FORDELE

  • Du vælger selv, om du vil betale din regning over hhv. 5, 10 eller 20 måneder. Ingen omkostninger – du betaler kun købsprisen: 0 kr. udbetaling, 0 kr. rente og 0 kr. gebyr*
  • Ingen binding - indfri din værkstedskonto uden omkostninger
  • Lettere at håndtere evt. uforudsete biludgifter
  • *En regning på f.eks. 10.000 kr. koster 500 kr. i 20 måneder. De samlede kreditomkostninger er 0 kr. Det samlede kredit- og tilbagebetalingsbeløb er 10.000 kr. Fast debitorrente og ÅOP er 0,00%.
    

FÅ FLERE INFORMATIONER HOS DIN FORHANDLER