ALFA ROMEO
TONALE

Starten på en ny Alfa Romeo æra.

ÆGTE
ALFA ROMEO

Interiør
Teknologi

EN TEKNOLOGI, DER SÆTTER NYE STANDARDER

Takket være næste generations softwarearkitektur byder Tonale på et komplet sæt teknologiske innovationer. Det er den første bil nogensinde med en NFT Blockchain-certificering. Den er udstyret med Amazon Alexa Voice Assistent*, ligesom den tilbyder eksklusive Amazon-tjenester og meget mere. Et omfattende system af integrerede digitale tjenester, der sikrer den bedste oplevelse i bilen og uden for bilen.

*Amazon Aleaxa er p.t. ikke tilgængelig i Danmark. Bilen er forberedt til det. Amazon, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc. eller dets associerede selskaber. Alexa Voice Assistant fås kun sammen med radio med navigationssystem.

Alfa Connect-tjenester
ALTID OPKOBLET
tonale connect services 1

De nye Alfa Connect-tjenester har mange funktioner, der giver den sikreste og bedst opkoblede oplevelse. My Alfa Connect-mobilappen lægger din nye Tonale i din hule hånd. Nye tjenester gør det muligt nemt at administrere din nye Tonale, uanset hvor du er.

Alfa Romeo propulstion system 1
Performance

GENOPFINDER SPORTSLIGHEDEN TIL DET 21. ÅRHUNDREDE

Den nye Tonale markerer Alfa Romeos indtræden i den elektrificerede verden med specifikke løsninger skabt til at forbedre bilens DNA.

Ansvarsfraskrivelse

Tonale Plug-in hybrid Q4 280 hk: CO2-emission og forbrug (WLTP vægtet, kombineret) er ikke færdigtestet, men CO2- emissionen forventes at være under 40 g/km. Vi opdaterer så snart de endelige tal er tilgængelige.

ADAS
INNOVATIV TEKNOLOGI, SIKKERHED I TOPKLASSE
Alfa romeo tonale ADAS 1

Tonale tager det næste skridt i processen med at forbedre synergien mellem menneske og maskine og opnå en bedre instinktiv køreoplevelse med de nyeste avancerede førerassistentsystemer (ADAS). I kraft af niveau 2(kræver ekstraudstyr) for selvkørende biler kan alle om bord nyde godt af den ekstra sikkerhed og komfort.

Disclamer

Billederne er vejledende og har kun illustrative formål. De viste farver og detaljer kan muligvis ikke fås eller kan afvige, når bilen kan leveres, f.eks. af tekniske og/eller produktionsmæssige og/eller kommercielle årsager. Nogle billeder kan vise tilbehør og/eller udstyr, som ikke er standard, og som, når bilen kan leveres, vil kræve en specifik anmodning og merpris.