ALFA ROMEO TONALE

Begyndelsen på en ny Alfa Romeo æra

alfa romeo tonale

Ny Tonale

En Alfa Romeo er noget særligt

Opdateret
software

Førsteklasses
elektrificering

Kontrol og komfort baseret
på innovativ teknologi

Luksuriøs køreoplevelse
med overlegen sportslighed

EKSTERIØR
FUNKTIONEL SKØNHED
Alfa romeo gallery exterior 1

Et design der kombinerer Alfa Romeos stilistiske træk, genfortolket i med fokus på modernitet, funktionalitet og karakteristika fra italiensk design.

Alfa romeo gallery exterior 2

Den karakteristiske svævende "Scudetto" V-front er det centrale designelement på Alfa Romeo Tonale.

Alfa romeo gallery exterior

Full-LED adaptive Matrix 3+3 forlygter skaber en unik signatur, der er tro mod det ægte Alfa Romeo DNA.

Alfa romeo gallery exterior 3

20" "Teledial" alufælge med røde Brembo-bremsekalibre. Et design der genfortolker "telefonskive"-looket fra 1960'ernes ikoniske biler.

Alfa romeo gallery exterior 4

Baglygterne danner en sinuskurve, der omslutter bilens bagende, hvilket skaber en unik og karakteristisk lyssignatur.

INTERIØR
MED FØREREN I CENTRUM
Alfa romeo gallery interior 1

Premium materialer og finish skaber sammen med instrumentpanelets elegante baggrundsbelysning en ægte Alfa Romeo-stemning, som sætter føreren i centrum.

Alfa romeo gallery interior 2

Det sporty og højteknologiske miljø er designet til at have fuldstændig fokus rettet mod føreren. Instrumentpanelets to markante ”teleskoprør”, som kaldes ”Cannocchiale" indeholder en 12,3" digitalskærm der sammen med 10,25" touchskærmen i midten, skaber en engageret køreoplevelse, hvor passion og kontrol forenes.

Alfa romeo gallery interior 3

Opvarmede- og ventilerede Alcantara- eller læderforsæder er designet til at levere konstant høj komfort - til at give køreglæden et ekstra løft.

Alfa romeo gallery interior 4
Interiør
gallery software
Teknologi

BANEBRYDENDE TEKNOLOGI

Takket være den seneste generation af software tilbyder Tonale en omfattende række teknologiske innovationer.
Det er den første bil nogensinde, der har en NFT blockchain-certificering, som er forberedt for Amazon Alexa* Voice Services, der kan give mulighed for at anvende eksklusive Amazon*-tjenester og meget mere. Et økosystem af integrerede digitale tjenester sikrer er med til at dig helt særlig oplevelse når du kører din Tonale.

*Amazon, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc. eller dets tilknyttede selskaber.

Alfa Connect Services
Altid forbundet

Med Alfa Connect Services er du altid forbundet med din nye Tonale, uanset hvor du er. Med My Alfa Connect mobilapp har du din nye Tonale i din hule hånd. OPDAG MERE LÆS F.A.Q.

engine 1
MOTORPROGRAM

SPORTINESS FRA DET
21. ÅRHUNDREDE

Den nye Tonale markerer Alfa Romeos indtog i elektrificeringens verden med unikke løsninger skabt til at understrege dens DNA.

DISCLAIMER

Alfa Romeo Tonale Hybrid MHEV rækkevidde (l/100 km): 6,3-5,6; CO₂-emission (g/km): 144 -127. Typegodkendelsesværdier baseres på WLTP-cyklus pr. 30.04.2022. De angivne værdier er til sammenligningsformål.

Plug-in Hybrid

EN NY EFFEKTIV SPORTSLIGHED

En samlet ydelse på 280 hk 0-100 km/t på kun 6,2 sekunder, op til 69 km elektrisk rækkevidde i den kombinerede WLTP-cyklus*. Med Tonale Plug-in Hybrid Q4 , kan du få en endnu mere elektrificerende køreoplevelse.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Brændstofforbrug Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid Q4 (l/100 km): 1,45 - 1,14; energiforbrug (kWh/100 km): 24,3 - 21,9; CO2-udledning (g/km): 33 - 26. Værdierne blev målt under testaktiviteter før godkendelsen i henhold til WLTP-cyklussen og er kun angivet til sammenligningsformål.

Køredynamik
KUNSTEN AT MESTRE VEJEN
driving dynamics
AVANCEREDE KØREASSISTENSYSTEMER
INNOVATIV TEKNOLOGI
safety

Med de nyeste Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) er Tonale langt fremme ift. at skabe synergi mellem fører og bil og dermed opnå den optimale køreoplevelse. Niveau 2 for semi-automatisk betyder også ekstra kontrol og komfort.

Dimensioner

ANSVARSFRASKRIVELSE

Billederne er vejledende og har kun illustrative formål. De viste farver og detaljer er muligvis ikke tilgængelige eller kan variere, når bilen lanceres - f.eks. af tekniske og/eller produktionsmæssige og/eller kommercielle årsager. Nogle billeder kan vise tilbehør og/eller udstyr, som ikke er standard, og som ved lancering er ekstraudstyr mod betaling.