Tilpas tilbuddet

Tilpas tilbuddet

I fire lette bevægelser kan du angive din bils data her og modtage tilbud og serviceydelser til dig og din bil!

{{selectedModel.saleDescription|| 'Model'}}
{{selectedEngine.description| limitTo: 22}} {{selectedEngine.Fuel.description}} Motor
{{selectedMonths.description}} Måneder måneder
{{selectedKm.description}} Km Km
{{model.saleDescription}}
  Forberedelse
  {{equipment.description}}
  {{engine.description}} {{engine.Fuel.description}}
   {{month.description}} måneder
   {{km.description}} Km

   Angiv din nummerplade eller dit stelnummer

   *Køretøj ikke fundet different brand
   BEKRÆFT
   Åbn MyAlfaRomeo

   Opret dig på myAlfaRomeo og opdag fordele, der passer til lige netop dig

   Åbn myAlfaRomeo

   Registrer

   Ønsker du eksklusive tilbud, serviceydelser og skræddersyet information om din bil?

   Vi venter på dig: Opret en profil på myAlfaRomeo!

   myAlfaRomeo
   Find os

   Find os

   Har du brug for oplysninger eller support? Ønsker du et tilbud? Vil du anmode om en aftale? Vi venter på dig!

   Find et værksted eller en forhandler

   Åbn kortet, og find den nærmeste forhandler! FIND OS

   Bed om oplysninger eller anmod om en aftale

   Vejhjælp

   Vejhjælp giver dig mulighed for at rejse i fred og ro, fordi du ved, at hvis der opstår et problem, er der en komplet assistanceservice, som er tilpasset til dine behov. Vores løsning garanterer maksimal fred i sindet under kørslen og hjælper dig og din bil, hvis noget går galt.
   Desuden tilbyder vi en informationsservice om forhandlere og åbningstider, så vi altid er hos dig, hvis du får brug for det!

   DU KAN ALTID FÅ FAT I EN MEKANIKER

   Er du punkteret? Er dit bilbatteri fladt, og din bil gået død? Spænd selen op, og tag en dyb og lettet indånding! Du kan altid få fat i en af vores mekanikere, der kommer til dig, hvor du er. Og hvis problemet kræver et stop på et værksted, får vi din bil bugseret til det nærmeste autoriserede serviceværksted.

   SAMMEN MED OS VIL DU ALDRIG MANGLE EN BIL

   Hvis vi har brug for at beholde din bil til reparation på vores serviceværksted, stiller vi et erstatningskøretøj til rådighed, mens vi ordner din bil. Hvis uheldet sker, mens du er ude at rejse, tager vi os af udgifterne til at transportere med taxi dig til biludlejeren, så du kan fortsætte din rejse*.

   VI KAN GØRE AFSTANDEN MINDRE

   Hvis din bil ikke kan køre og er mere end 50 km hjemmefra, bringer vi dig tilbage på vores regning* sammen med din passagerer: Til hotellet, hvis du ikke kan komme afsted lige med det samme, og rejsen tilbage og hente din bil, når den er repareret. Og hvis din bil er stoppet i mere end 5 dage, betaler vi udgifterne* for at få din bil tilbage til dig eller til serviceværksted, hvor du bor!

   FreeToGo

   FreeToGo giver dig mulighed for at køre ubekymret takket være et komplet sæt af ydelser og designet til at imødekomme besvær og sørge for din mobilitet når som helst.

   Vejhjælp

   FREE TO GO: EN VERDEN AF SERVICE OG FORDELE*

   MOBILT VÆRKSTED

   Hvis dit køretøj ikke er i stand til at fortsætte rejsen, skal du ikke bekymre dig: Du vil modtage hjælp fra en operatør, der kommer til dig. Og hvis din bil ikke kan køre, vil den blive bugseret til nærmeste Alfa Romeo-forhandler.

   BUGSERING

   Hvis dit køretøj er beskadiget og derfor ikke kan køre, er det ikke noget problem: En redningsbil vil trække køretøjet til din forhandler eller til nærmeste Alfa Romeo-forhandler.

   KUNDEBIL

   Hvis reparationen af dit køretøj tager mere end fire timer, kan du regne med komforten i at have en lånebil tilgængelig i højst fire arbejdsdage.

   REJSEUDGIFTER

   Transferudgifter (taxa og andre former for transport) som opstår under dit motorstop, vil blive refunderet.

   HJEMTRANSPORT ELLER FORTSÆTTELSE AF REJSE

   Hvis dit køretøj står stille mere end 50 km fra din bopæl, vil dine rejseudgifter hjem eller på den fortsatte rejse (med tog eller fly) blive refunderet.

   HOTELOVERNATNING

   Hvis dit køretøj står stille mere end 50 km fra din bopæl, er der en god løsning: Du får muligheden for at bo på et 4-stjernet hotel i op til 5 nætter.

   AFHENTNING AF KØRETØJ EFTER REPARATION

   Hvis dit køretøj står stille mere end 50 km fra din bopæl,skal du ikke bekymre dig: Dine rejseudgifter forbundet med afhentning af det reparerede køretøj vil blive refunderet.

   HJEMSENDELSE AF DET IKKE-REPAREREDE KØRETØJ

   Hvis dit køretøj står stille i udlandet i mere end fem dage, kan du få det bugseret til din bopæl eller til et autoriseret serviceværksted nær dig.

   INFORMATION

   Du kan modtage information om forhandlerens og værkstedets åbningstider.

   *Du finde yderligere information om betingelser og undtagelser i bilens garantihæfte eller i en eventuel servicekontrakt.