ALFA ROMEO TONALE
PLUG-IN HYBRID Q4

Ny elektrisk sportslighed

Ny Tonale

SÆRLIGE KARAKTERISTIKA

Ren elektrisk rækkevidde på op til 82 km
Total effekt på 280 hk

Total rækkevidde
på op til 600 km

CO2 udledning på
26 - 33 g/km ved blandet kørsel

TONALE
VELOCE
TONALE
TI
Eksteriør
FREMTIDEN I EN NY FORM

Det er den første Alfa Romeo Plug-in Hybrid nogensinde. Høj kvalitet, fokus på detaljen og dynamisk design er hovedelementerne, når man skal genopfinde en ny sportslighed, der passer ind i det 21. århundrede.

Eksteriør

Det elektriske slange-symbol (electro-biscione) i bageste venstre siderude over ladeporten står tydeligt frem på det mørke glas.

Eksteriør

De adaptive 3+3 matrix full-LED forlygter skaber en unik signatur, der er tro mod Alfa Romeos DNA.

Eksteriør

20” «Teledial» alufælgene er en moderne nyfortolkning af “telefondrejeskive”-temaet fra 1960’ernes ikoniske biler.

Eksteriør

I bilens venstre side finder du en Type 2 Smart-ladeport til opladning af bilen hjemme eller på en offentlig ladestation.

Interiør
EKSKLUSIVT MILJØ, STØRRE KOMFORT

Eksklusive materialer, banebrydende teknologier, og avancerede online systemer løfter køreglæden op på et helt nyt niveau - i ægte Alfa Romeo stil.

Interiør

Der findes 3 forskellige valgfri layouts til det digitale 12,3" display: Heritage, Evolved, og Relax. Heritage og Evolved* layoutet er forsynet med et elektrisk slange-symbol (electro-biscione), der skifter udseende afhængigt af elmotorens status.

* Evolved layoutet vises på billedet.

Interiør

Tonale Plug-in Hybrid Q4 sikrer en brugervenlig, intuitiv og intens forbindelse. En fuldt digital 12,3” skærm og en 10,25” touchskærm skaber den perfekte interaktion mellem fører og bil.

Interiør

I Tonale Plug-in Hybrid Q4 er der god plads til, at føreren kan indtage den klassiske, sporty Alfa Romeo køreposition i de komfortable forsæder. Sæderne fås med sort tekstil- eller læderbetræk, samt varme og ventilation.

Interiør

De 14 kraftfulde højttalere i det eksklusive Harman Kardon lydanlæg omgiver dig med fyldige toner og krystalklar lyd, og skaber den perfekte stemning. Lyt til vores “Alfa Romeo Tonale” playlist og kom i den rette stemning til turen.

DISCLAIMER

Billederne er vejledende og udelukkende beregnet til illustration. De viste farver og detaljer kan være utilgængelige eller ændrede, når bilen bliver tilgængelig, f.eks. af tekniske og/eller produktionsmæssige og/eller kommercielle årsager. Visse af billederne kan vise tilbehør og/eller udstyr, som ikke er standard, og som, når bilen bliver tilgængelig, skal bestilles særskilt og koster ekstra.

Teknologi

LIVSFORBEDRENDE LØSNINGER

Takket være next-generation softwaren fås Tonale Plug-In Hybrid Q4 med et bredt udvalg af teknologiske innovationer.Det er den første bil nogensinde med NFT blockchain-certificering. Den er forsynet med Amazon Alexa* Voice Service, og giver mulighed for at benytte de eksklusive Amazon* services. Det store udvalg af digitale tjenester sikrer den bedste oplevelse både inde i bilen og uden for bilen.

*Amazon, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc. eller dennes datterselskaber.

Altid forbundet

FORBUNDET MED FREMTIDEN

Tonale Plug-in Hybrid Q4 er udstyret med de seneste innovationer, når det gælder online tjenester og avancerede sikkerhedssystemer. Som en tilføjelse til Alfa Connect Services fås nu fire nye funktioner, der kan hjælpe dig med at betjene din bil på en endnu nemmere og mere intuitiv måde.

Motor

FREMTIDENS SPORTSLIGE KØRSEL

Tonale Plug-in Hybrid Q4 udgør et nyt kapitel i Alfa Romeos omstillingsprocedure med en total motoreffekt på 280 hk, en acceleration fra 0 til 100 km/t på kun 6,2 sekunder, og en CO2 emission på kun 26-33 g/km ved blandet kørsel (WLTP)*.

DISCLAIMER

Brændstofforbrug ved blandet kørsel for Tonale Plug-in Hybrid Q4 (l/100 km): 1,4 – 1,1. Energiforbrug ved blandet kørsel (kWh/100km): 18,7 – 16,8; CO2 emission (g/km): 33-26. Ren elektrisk rækkevidde på op til 82 km ved bykørsel. Den totale rækkevidde er den rækkevidde, der er mulig at opnå via en kombination af forbrændingsmotorens fulde rækkevidde og elmotorens fulde rækkevidde ved bykørsel. Typegodkendelsesværdierne er fastsat på basis af WLTP og er godkendt pr. 4.11.2022. De oplyste værdier er til brug for sammenligning. Værdierne for brændstofforbrug og CO₂ emission kan variere efter anvendelsesforholdene f.eks.: ladefrekvens, kørestil, hastighed, specialudstyr, optioner, dæktype, udetemperatur og temperaturregulering i kabinen.

Plug-in

HØJERE EFFEKTIVITET

For at sikre høj effektivitet er Tonale Plug-in Hybrid Q4 udstyret med en 306 V litium-ion, nikkel-mangan-kobolt batteripakke med en kapacitet på 15,5 kWh. Batteriet er blandt de bedste i klassen, og en fuld opladning varer kun 2,5 timer ved anvendelse af en 7,4 kW hurtiglader. Tonale Plug-in Hybrid Q4 er en af de mest effektive Plug-in Hybrid modeller i C-SUV-klassen med op til 82 km ren elektrisk rækkevidde ved bykørsel alene, og en total rækkevidde på op til 600 km.

Køreegenskaber

SÅDAN FØLES KØREGLÆDE

Tonale Plug-in Hybrid Q4 er designet til at give en jævn respons samt suveræn drivkraft og acceleration. Den er forsynet med et Q4 firehjulstræk, der sikrer komfortable og behagelige køreegenskaber. Optimal manøvredygtighed, lethed og enestående dynamiske egenskaber er de elementer, som sikrer Alfa Romeos velkendte køreglæde.

Førerassistentsystemer
INNOVATIV TEKNOLOGI TIL FORDEL FOR KOMFORTEN

Med de nyeste førerassistentsystemer (ADAS) tilbyder Tonale Plug-in Hybrid Q4 banebrydende teknologiske løsninger og funktioner, der har positiv indflydelse på alle dine køreture. Med selvkørende teknologier på niveau 2 kan både fører og passagerer nyde godt af ekstra kontrol og komfort.

Dimensioner

Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid Q4 har en bagagerumskapacitet på 385 liter.

DISCLAIMER

Billederne er vejledende og udelukkende beregnet til illustration. De viste farver og detaljer kan være utilgængelige eller ændrede, når bilen bliver tilgængelig, f.eks. af tekniske og/eller produktionsmæssige og/eller kommercielle årsager. Visse af billederne kan vise tilbehør og/eller udstyr, som ikke er standard, og som, når bilen bliver tilgængelig, skal bestilles særskilt og koster ekstra.